Kašmírová blond je luxusně jemný vlasový trend pro rok 2022

Krása 08. prosince 2021 | 10:15 — Mirka Malá
Trendy vlasových barev měly v tomto roce poněkud divoký vývoj. Chvíli byla in platinová blondýna, pak zase zrzky všeho druhu a podzim byl ve znamení brunetek. Ale jedna věc je naprosto jistá. Rok 2022 bude ve znamení kašmírové blond.
Další 1 fotografie v galerii
Tato jemná barva bude hitem v novém roce / Shutterstock

Možná teď přemýšlíte, co je to zase za odstín. Faktem je, že je to poměrně propracovaná barva. Kašmírová blond vzniká smícháním studených a teplých blond odstínů, které spolu působí v harmonii. Tento odstín se liší od ostatních blond odstínů tím, že je světlý a extrémně hedvábný díky výběru chladnějších a teplejších tónů.

Kašmírová blond je prostě v dnešním stresovém světě něco měkkého, laskavého a uklidňujícího. Je to úplný opak odvážného a vyzývavého skandi blond vzhledu.

Jak pečovat o kašmírové blond vlasy

Půjdete do tohoto odstínu? Pak si buď zajděte ke své kadeřnici, která vám kašmírovou blond namíchá přímo v salonu, nebo se poohlédněte po komerčních barvách. Někteří výrobci už kašmírovou blond začali nabízet pro domácí barvení.

Kašmírová blond ale bude potřebovat nějakou údržbu. Tato barva je v některých ohledech sice na údržbu nenáročná, protože odrůstání je velmi shovívavé a delší dobu není tolik vidět. Vyžaduje to ale na druhou stranu používání barevného kondicionéru, aby se na vlasech udržely studené i teplé blond tóny.

Můžete také využít kolorovací vlasové masky, které obsahují takové tóny, aby barva vypadala svěží a zářivá.

Domácí barvení

Pokud chcete vyzkoušet některou z komerčních barev v odstínu kašmírová blond, platí zde jedno základní pravidlo, jež je ostatně platné pro všechny komerční barvy. Rozhodně si vždy vyberte světlejší odstín, než jaký si ve výsledku přejete. Známý fakt totiž praví, že komerční barvy nakonec na vašich vlasech vykouzlí tmavší odstín, než který ukazuje fotografie na obalu.

Nebojte se proto odstínu, který můžete najít například pod názvem velmi světlá kašmírová blond, výsledná barva by měla být přesně taková, jakou si přejete. Dále čtěte: Pokud chcete darovat pod stromeček parfém, vybírejte mezi těmi, které nejdéle vydrží.

Zdroj: Stylist.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Futuristický elektromobil IONIQ 5 přijíždí ve sportovní verzi N Line

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Zavřít reklamu