Znamení zvěrokruhu, v němž se rodí snachy, se kterými se těžko vychází. Střelci mají blízko k hádkám, Lvi jsou dominantní a nesnesou poučování

Ostatní 28. září 2022 | 09:12 — Zuzana Procházková
Vztah mezi tchýní a snachou je někdy pořádný oříšek. Nejen tchýně mohou být ale potvory, často tkví problém na druhé straně, ve snaše. A co k tomu říkají hvězdy? V tomto článku jsme si pro vás připravili seznam znamení, ve kterém se rodí ty nejhorší snachy. Dejte si na ně obzvlášť pozor.
Další 2 fotografie v galerii
Snachy ve znamení Lva jsou dominantní a nesnesou poučování / Depositphotos

O vztahu mezi tchýní a snachou koluje mnoho nepříjemných komentářů. Pakliže nastane nějaký problém, tak je ve většině případů vina automaticky přidělena tchýni. Ve skutečnosti dokážou být ale i snachy pěkné potvory, na což se v tomto článku zaměříme, a to z pohledu znamení zvěrokruhu.

Jak jistě víte, každé z 12 znamení zvěrokruhu má svá specifika týkající se povahové, zdravotní či fyzické stránky člověka. Jinými slovy řečeno, charakteristika osobnosti každého člověka může být více či méně spjata se znamením zvěrokruhu, ve kterém se narodil. Ať už na znamení dáte, nebo ne, přečtěte si alespoň pro zajímavost, ve kterém znamení zvěrokruhu se rodí ty nejhorší snachy.

Střelec

Znamení Střelec si nesou lidé, kteří se narodili mezi 23. listopadem a 21. prosincem. Střelce obecně charakterizují dvě vlastnosti, a to optimismus a upřímnost. Střelci se zkrátka za žádné okolnosti nebojí říct, co si myslí a nehledí na to, zda je to v mezích nějaké taktnosti či diplomacie. K tomu se pochopitelně váže i to, jaké budou snachy, jež se narodily v tomto znamení. Jedná se o ženy, které jsou přímé, nemají žádné zábrany a vychrlí na vás kdykoli, co si pomyslí. Zároveň mají blízko také k hádkám, které často v rodinách rozdmýchávají. Stručně řečeno, snacha Střelec řekne své tchýni vše, co má na jazyku bez ohledu na důsledek jejích slov.

Kozoroh

Lidé, kteří se narodili mezi 23. prosincem a 20. lednem spadají pod znamení zvěrokruhu Kozoroh. Kozorohové se vyznačují tím, že jsou velmi sebevědomí, zodpovědní a dosti seriózní. Navíc jsou poměrně uzavření, a proto bývá dosti náročné je pořádně poznat. Pakliže máte snachu ve znamení Kozoroha, pak jistě víte, že se jedná o velmi silnou, rozhodnout a vážnou osobu. Získat si její důvěru, i jakožto matka jejího manžela, je téměř nemožné. Kromě toho si snachy ve znamení Kozoroha chtějí vše vyřešit po svém a jsou tchýněmi považovány za zcela nedobytné osoby.

Lev

Znamení Lva náleží těm, kteří se narodili mezi 23. červencem a 22. srpnem. A jak byste si představili charakteristiku Lva? Asi nic jiného než dominantní, vůdčí, silná a sebevědomá povaha vás nenapadne. Lvi chtějí stát v čele, chtějí o všem rozhodovat a mít vše pod kontrolou, což možná může občas působit lehce agresivně. Z důvodu toho všeho se snachy ve znamení Lva dostávají poměrně často do konfliktu se svojí tchýní, často i prudkých. Nutno ale zmínit, že Lev dává své rodině první poslední. Jen nedokáže snést, když ho někdo poučuje nebo ho kárá. Dále čtěte: Hubnutí podle horoskopu: Býci potřebují nadstandardní služby, Berani musí využít soutěživosti.

Autorský článek, další zdroj: truthstar.com.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...