Srpen podle hvězd: Každé znamení zvěrokruhu čeká v srpnu šťastný den

Ostatní 01. srpna 2022 | 08:23 — Pavla Krejčí
Připravte se na příhodnou konstelaci hvězd. Každé znamení zvěrokruhu čeká v srpnu šťastný den. Nebojte se ho využít naplno a zaměřte se na to, co už dlouho odkládáte. Hvězdy stojí při vás!
Jednotlivá znamení čeká během srpna šťastný den / Pixabay

Menší dávka štěstí navíc se vždycky hodí. Všech dvanáct znamení zvěrokruhu během srpna čeká jeden šťastný den, během kterého se mohou zaměřit na nové příležitosti. Získejte svou kosmickou dávku štěstí a užijte si zbytek léta.

Beran

Šťastný den – pondělí 29. srpna

Beran jakožto ohnivé znamení pocítí mocnou energii, která přivolá velké změny. Získá nezaujatý pohled, který může jeho život změnit od základů. Rány z minulých křivd budou zahojeny a otevřené kapitoly, které ho dlouho trápily, budou konečně uzavřeny.

Býk

Šťastný den – pátek 19. srpna

Díky síle měsíce se Býkům podaří překonat velké překážky. Konečně se budou moci soustředit na důležité věci, kterým dlouho nevěnovali pozornost. Otevře se jim zcela nová cesta, která nabídne netušené možnosti.

Blíženci

Šťastný den – sobota 20. srpna

Pro Blížence je toto datum tím nejlepším dnem, kdy se mohou pustit do nových projektů. Vliv Marsu je pobídne správným směrem a poskytne potřebnou sílu, energii a odhodlání překonat cokoliv.

Rak

Šťastný den – čtvrtek 11. srpna

Raci v tento den intenzivně pocítí sílu úplňku. Měli by se věnovat péči o svoje fyzické i duševní zdraví. Tím, že začnou pracovat na sobě samých, vylepší i vztahy s ostatními. Cesta poznání vždycky začíná v nitru.

Lev

Šťastný den – čtvrtek 11. srpna

Lvi budou mít na své straně Venuši, planetu lásky. Zvedne jim potřebné sebevědomí, ale také pomůže přinést nové životní příležitosti i finanční jistotu.

Panna

Šťastný den –  čtvrtek 4. srpna

Pannám bude velkou oporou planeta Merkur. Podporuje komunikaci a tím umožňuje otevřít dveře, které vedou ke změnám. Najednou budou moci myslet mnohem jasněji a pochopí, co je třeba udělat, aby se posunuly vpřed.

Váhy

Šťastný den – čtvrtek 25. srpna

Váhy pocítí rovnováhu a harmonii. Merkur totiž podpoří osobní a obchodní vztahy a otevře nové cesty, které budou v budoucnu přínosné.

Štír

Šťastný den – pátek 5. srpna

Štíři naleznou hlubokou motivaci k uskutečnění svých snů. Pochybnosti o sobě samých zmizí a k novým úkolům a projektům budou přistupovat s optimismem.

Střelec

Šťastný den – čtvrtek 11. srpna

Střelci budou silně ovlivněni úplňkem. Dostane se jim příležitost mluvit nahlas a jasně o problémech, které jim dlouho leží na srdci. Některé vztahy zažijí nový impuls a konečně naberou obrat, po kterém toto znamení už dlouho touží.

Kozoroh

Šťastný den – čtvrtek 25. srpna

Kozorozi nabydou pocitu, že je vše možné – ať už v profesní nebo finanční oblasti. Nové nápady a myšlenky se přihrnou ve velké záplavě a Kozorozi se konečně úspěšně posunou kupředu.

Vodnář

Šťastný den – čtvrtek 11. srpna

Úplněk přinese Vodnářům uvědomění, že je čas vyzkoušet něco nového, aby byli zase šťastní, ať už je to nová práce, láska, nebo dokonce koníček. Toto vzdušné znamení rychle rozpozná, co je správné.

Ryby

Šťastný den – středa 24. srpna

Ryby budou mít pocit, že je čas na nové kreativní projekty. Také najdou větší pochopení a uznání pro něco, co se právě stalo. Psali jsme také: Srpnová předpověď lásky: Berany, Kozorohy a Vodnáře čeká vzrušující pozdní léto

Autorský článek, další zdroj: freundin.de 

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Proč trpíme arachnofobií, co skutečně způsobuje strach z pavouků a lze se této fobie zbavit?

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu