Nejčastější tajemství, které mají ženy před manželi: Touží po jeho kamarádovi, dítě není jeho, sex s ním ji nebaví

Vztahy 23. května 2022 | 10:54 — Pavla Krejčí
Vaše manželství je dokonalé. Partner se chová jako ideální manžel a podpoří vás v dobrém i zlém. Nemáte si na co stěžovat. Vy před ním ovšem skrýváte tajemství, která byste mu nikdy neprozradila.
Ženy často skrývají mnohá tajemství / Pixabay

Sexuální život není tak skvělý

Přijde vám, že po intimní stránce je vaše manželství rutinní a ničím nezajímavé? Bojíte se však manželovi přiznat pravdu a raději v této frustraci přetrváváte. Místo toho sníte o žhavých nocích, které však nikdy nepřekročí hranice mysli a reality.

Toužíte po jeho kamarádovi

Ačkoliv může být manželství bezproblémové, začínáte pociťovat, že ta prvotní jiskra a vzrušení je dávno pryč. Manžel se sice chová vzorně, na druhou stranu vás už ničím nepřekvapuje. A vy proto přemýšlíte nad tím, jak to změnit. Toužíte po něčem novém, nezvyklém a ono opravdu něco existuje. Shodou okolností je to manželův dobrý kamarád. Při myšlenkách na něj vás ovládne vzrušení ze zakázaného a mnohdy se vám o něm zdají vášnivé sny. Jakmile se však vrátíte do reality, ukryjete své malé špinavé tajemství do té nejvzdálenější skulinky.

Vyšší počet partnerů, než jste mu ve skutečnosti řekla

Užívala jste si mládí se vším všudy, ale zdráháte se manželovi přiznat, kolik partnerů (buď vztahových, nebo sexuálních) jste opravdu měla? Není divu. Někteří muži neradi slyší, že jejich životní partnerka kdysi řádila jako rozjetá lokomotiva. A tak se snažíte předstírat pravý opak a skutečné číslo snížíte alespoň na polovinu.

Tajný bankovní účet

Po svatbě jste si s manželem zřídili společný účet, abyste měli přehled o sdílených financích. Vy si však tajně shromažďujete peníze na jiném účtu. Nemusí přece vědět o všech vašich nákupech. A co kdyby přišla manželská krize a vy jste nutně potřebovala peníze. Člověk nikdy neví. Pokud ale na vaše tajemství manžel přijde, může mít pocit, že možná skrýváte nějaké větší tajemství nebo se může cítit podveden.

Dítě možná není jeho

Ten večer se trochu zvrhnul. Mělo jít o něco naprosto nevinného, co nakonec nabralo nečekaný směr. Manžel vám nevěnuje tolik pozornosti jako dřív a vy jste se na chvilku ztratila v tom opojném víru vzrušení. Zapomněla jste na všechno, co existovalo v okolním světě. Pak ale přišlo kruté vystřízlivění v podobě nečekaného překvapení. Vám se honí hlavou, čí to dítě vlastně je. Možná jste mu to měla říci hned na rovinu. Ale co když je jeho? Třeba je všechno v pořádku.

Projíždíte mu telefon

Pššt. Manžel odešel do koupelny a vy jste využila situace k prolustrování jeho telefonu. Poslední dobou se chová zvláštně a je odtažitý. Možná má starosti v práci. Anebo má jinou ženu. Pročtete si jeho zprávy a prohlédnete jeho sociální sítě. Co kdyby náhodou.

Psali jsme také: Jak si v dlouhodobých vztazích udržet touhu, případně jak vášeň znovu najít.

Zdroje: self.com, theclever.com, therichest.com.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu