Hubnutí podle horoskopu: Býci potřebují nadstandardní služby, Berani musí využít soutěživosti

Ostatní 01. září 2022 | 12:00 — Zuzana Procházková
Hubnutí nejde vždy podle představ. Pakliže máte pocit, že děláte vše, ale kila nejdou stále dolů, zkuste se inspirovat radami hvězd. V tomto článku vám prozradíme, jak hubnout podle znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Konkrétně se zaměříme na Berany, Býky a Blížence.
Další 3 fotografie v galerii
Znamení zvěrokruhu vás ovlivňuje více, než si myslíte / Shutterstock

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má svá specifika. Týká se to jak stránky povahové, taky i zdravotní či fyzické. V rámci toho je zřejmé, že ne každý styl hubnutí se hodí pro všechny, ať už se jedná o cvičení či dietu. Pakliže se tedy chcete dostat na svoji ideální váhu, ale stále vám to nejde, možná byste se měli zaměřit na to, co je pro vás podle horoskopu nejlepší. Možná budete překvapeni, že jste něco celou dobu dělali špatně.

Beran

Znamení Berana si nesou lidé, kteří se narodili mezi 21. březnem a 19. dubnem. Pakliže jste Berani, pak byste pro efektivní hubnutí měli rozhodně využít svůj smysl pro soutěživost. Obecně je totiž pro Berany velmi náročně ne začít, ale s hubnutím vydržet. Jak bylo řečeno, jedná se o běh na dlouhou trať a Berani často ztratí trpělivost a hubnou pořád od znovu.

Stejně tak je pro Berany typické, že drží krok s nejnovějšími trendy v oblasti hubnutí či v oblasti stravovacích programů, a proto je velmi pravděpodobné, že mají doma plno vychytávek na hubnutí. Bohužel i v této oblasti je vychytávky velmi rychle omrzí a hledají něco nového. Proto, pakliže jste Beran a chcete opravdu efektivně zhubnout, zapojte svoji soutěživost a najděte si jednoho či více parťáků pro cvičení či stravovací programy. Díky tomu se s parťáky můžete poměřovat, což vás bude motivovat co k nejlepším výsledkům v dlouhodobém horizontu.

Býk

Lidé, kteří se narodili mezi 20. dubnem a 21. květnem, patří ke znamení Býka. U Býků bývá v rámci hubnutí ten problém, že to jsou velcí požitkáři. Býci milují sladkosti, alkohol a lenošení. Proto je pro ně správné hubnutí, dodržování nějakého dietního či cvičebního programu velkým problémem. Je proto potřeba je popostrčit a změnit jejich myšlení, bez čehož se Býci neobejdou. A jak to provést?

Na Býky skvěle funguje „nálepka“ luxusu, nadstandardu, zkrátka něčeho lepšího. Proto, pakliže by se Býci měli snažit o najetí na určitý stravovací program, by měl být obalen do nějakého atraktivního kabátku, ať už se jedná například o nevšední značky potravin. Stejně tak by se měli zaměřit na určitá exkluzivní členství ve fitness centrech, kde mohou využívat nějaké nadstandardní služby. Těmi mohou být například masáže nebo bazén. To vše bude Býkovi velmi po chuti, zvýší to jeho motivaci a navíc se bude cítit prémiově.

Blíženec

Pod znamení Blížence spadají lidé, kteří se narodili mezi 21. květnem a 20. červnem. Blíženci obecně nemívají problémy s nadváhou, pokud ale ano, pak mají vysokou tendenci přistupovat k rázným redukčním dietám, které jsou v důsledku více ke škodě než k užitku. Projevuje se totiž onen „jojo“ efekt a Blíženci se po ukončení redukční diety dostanou na vyšší váhu, než byli předtím.

Naštěstí mají Blíženci obecně rádi sportování, a to všeho možného druhu. Ideální pohybovou aktivitou je pro ně běh, který mohou provozovat kdekoli a kdykoli. Dále můžou zapojit plavání nebo například jízdu na kole. Dále čtěte: Poznejte podle typu polibku, co k vám ten druhý cítí.

Autorský článek, další zdroj: womenshealthmag.com.

Další články
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Dokonalé prázdninové letovisko? Plážové ráje Bodrumu nabízí úchvatné písečné pláže i skryté zátoky

Dokonalé prázdninové letovisko? Plážové ráje Bodrumu...

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Zavřít reklamu