K dokonalému vánočnímu outfitu nezapomeňte sladit i nehty

Móda 22. prosince 2020 | 16:36 — Klára Sanders
O Vánocích se ženy starají o mnoho věcí. Aby bylo uklizeno, navařeno, napečeno a aby se všichni cítili příjemně. Je ale důležité nezapomenout i na sebe. A kromě vánočního outfitu si dopřejte i manikúru a vyberte si pro tuto příležitost ideální lak.
Další 4 fotografie v galerii
Kromě vánočního outfitu si dopřejte i manikúru a vyberte si pro tuto příležitost ideální lak / Pixabay

Ať už máte umělé nehty nebo se o ně staráte samy je dobré se při všem tom vánočním shonu zaměřit i na důkladnou péči o vaše ruce a nehty, které to v zimě potřebují více než kdy jindy. Vyzkoušejte anti-ageingové masky, intenzivně hydratační krémy a vyživující olejíčky. Výborný je například arganový olej. Nezapomínejte ani na péči zevnitř. Pevné nehty vám vykouzlí vitamin A, D, E.

Tvar nehtů je pouze na vás

Jestli nevíte, zda se nosí oválné, špičaté či hranaté, tak vám můžeme říct, že je to skutečně jedno. Nosí se totiž všechny. Ať už si vyberete klasický mandlovitý tvar, rovné nebo vytvarované do špičky, nešlápnete vedle.

Dlouhé nebo krátké

Jestli vás trápí to, že vám nikdy nenarostou nehty dlouhé jako kočičí ženě, tak už nemusí. Naopak, i krátké nehty jsou v kurzu! Délku je třeba uzpůsobit konkrétnímu tvaru a vzhledu nehtů. A pokud toužíte mít dlouhé nehty, nic vám nebrání navštívit nějaký salón, kde se o vás postarají. 

Lesk a třpyt

A teď k barvám. Nudné a matné odstíny vyhoďte do koše nebo je odložte na pozdější dobu. Co by vám ale v zimě nemělo určitě chybět, to jsou odstíny ve vysokém lesku. A čím bude vyšší, tím lepší. Pokud toužíte po něčem extra, vyzkoušejte třpytky. Hodně třpytek.

Zlato a stříbro

Metalické barvy jsou jednoznačně jedním z největších trendů pro vánoční čas. Pokud si zrovna netroufáte na takto výrazný look, zvolte metalické laky na nehty! Ať už si vyberete zlatou, nebo stříbrnou, budete k nepřehlédnutí.

Rudá klasika

Červenou barvu laků zkrátka milujeme. Dá se nosit prakticky celý rok, sluší naprosto každému a je rafinovaně sexy. V zimě se navíc klidně odvažte a noste červenou ve všech jejích odstínech. Vybrat si můžete klasický odstín rudé, ale i barvu korálovou nebo temně burgundy.

Odstíny šedé a zelené

Hledáte lak, který se bude hodit na pracovní meetingy, ale i na večerní párty? Vsaďte na odstíny šedé. Uvidíte, jak rychle si je zamilujete. A rozhodně v nich nebudete vypadat jako nudná úřednická šedá myška. Naopak. Pokud vám šedá nesedí, zkuste zelenou. Pro zimní a vánoční čas je ideální tmavší odstín, díky kterému budete krásně ladit s vánočním stromečkem. Psali jsme také: Módní doplněk, který je zároveň skvělým vánočním dárkem.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu