Jaro klepe na dveře. Dostaňte své tělo do formy, zatočte s tukovými faldy i celulitidou

Krása 20. února 2021 | 09:48 — Anna Novotná
I když si svoji váhu hlídáte a pravidelně cvičíte, celulitida se vám bohužel nevyhnula a ani silueta vašeho těla není dle vašich představ. Zejména bříško, boky a zadeček mají k dokonalosti daleko. Nebojte se, řešení existuje! Nebolí, je zcela neinvazivní, a kromě skvělých výsledků nabízí i příjemný relaxační zážitek.
Další 2 fotografie v galerii
Zabojujte proti přebytečnému tuku i celulitidě / Depositphotos

Trápí vás povadlá povislé kontury těla? Toužíte efektivně bojovat proti celulitidě, křečovým žilám, otokům či nechtěnému hromadění tuku? Vyzkoušejte unikátním přístrojové ošetření Yes Body Care v Beauty Zóně Kliniky Yes Visage, které nabízí dosud nevídané výsledky v péči o tělo. Jedná se o unikátní, inovativní a patentovanou kombinaci 4 metod v jednom ošetřujícím procesu, který nemá obdoby. Ač je to ošetření neinvazivní, využívá moderních medicínských postupů, čímž získává na výrazně vyšší účinnosti oproti jiným dostupným neinvazivním ošetřením na trhu.

Nejmodernější technologie ve službách krásy

Ošetření Yes Body Care díky inovativní patentované technologii Roboderm, umožňuje účinně řešit celulitidu či tukové usazeniny díky trojnásobné hloubkové mechanické síle, která stimuluje pojivovou tkáň. A to celé v kombinaci s účinky moderní laserové a LED technologie a aplikací účinných sér.⁠ Jde o zcela neinvazivní a bezbolestnou metodu, která však zaručuje viditelné výsledky už po první aplikaci.

Již během několika ošetření Yes Body Care je možné výrazně předefinovat siluetu postavy. Urychluje metabolickou výměnu, zvyšuje cirkulaci krve a zlepšuje buněčnou aktivitu. Samotné ošetření je nejen skvělým prostředkem k perfektnímu tělu, ale i jedinečným zážitkem. Navozuje pocit spokojenosti a harmonie těla a mysli.

Ošetření šitá na míru

Problémy i požadavky se mohou člověk od člověka lišit, proto je možné si zvolit program přizpůsobený vašim konkrétním potřebám na míru. Vybírat můžete hned z několika neinvazivních programů.

Neinvazivní zpevnění a formování těla 

Vyzkoušet můžete neinvazivní zpevnění a formování těla, které dokáže efektivně řešit problém povislých kontur těla, problematických křivek, nadbytečných tukových zásob i zpomalit proces stárnutí pokožky. Dosud technologie žádného jiného neinvazivního ošetření tohoto typu neobsahovala kombinaci 4 efektivních medicínských postupů najednou a nedokázala dosáhnout až 21 600 mikrostimulací za minutu, což zajišťuje skutečně viditelnou regeneraci kůže a formovaní postavy ve smyslu jejího zpevnění a remodelace s výrazně vyšší účinnosti oproti jiným neinvazivním ošetřením.

Účinná redukce celulitidy s patentovanou technologií

V případě, že je vaším problémem číslo jedna tzv. pomerančová kůže je pro vás ideální účinná redukce celulitidy s patentováno technologií Yes Body Care, která pomáhá efektivně řešit celulitidu a tukové usazeniny díky trojnásobné hloubkové mechanické MultiMikro Alveolární Stimulaci (M.M.A.S.) pojivové tkáně. Navíc v kombinaci s účinky moderní laserové a LED technologie a aplikací účinných sér.

Nejmodernější lymfodrenáž 

Dát sbohem otokům, hromadění tuku, křečovým žilám a zatočit s únavou a vyčerpáním organismu můžete díky nejmodernější lymfodrenáži a lymfatickému ošetření Yes Body Care který díky unikátní technologii dokáže ztrojnásobit efekt stimulace oproti jakémukoliv jinému přístrojovému ošetření tohoto typu. Tím kousek po kousku odblokuje lymfatické cesty a uzliny a snáze odvede škodlivé látky a toxiny z těla ven a znovu nastartuje správnou cirkulaci lymfy. Jedná se o klinicky ověřenou proceduru používanou v lékařství.

Skvělé je, že mezi ošetřeními není nutné dělat pauzy. Je možné je provádět každodenně a díky tomu zrychlit účinek a velmi brzy se tak můžete těšit ze skvělých výsledků. Navíc jednotlivá ošetření lze libovolně kombinovat. Záleží jen na vás!

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Zavřít reklamu