Jak dodat outfitu na zajímavosti?

Komerční sdělení 23. května 2021 | 09:10 — redakce
Už vás nudí to, jak se oblékáte? Dokola střídáte černou, bílou a béžovou? Nevíte, jak oblečení kombinovat? Možná vám nějaké kousky chybí v šatníku. V článku vám poradíme, jak outfit jednoduše ozvláštnit.
Další 2 fotografie v galerii
V nabídce najdete tisíce barev a odstínů, které čekají až si je oblečete / archiv klienta

Vzory a potisky jsou váš kamarád

Začneme základem. Pokud se při samotném prohlížení skříně nudíte, nejspíš vidíte jen jednoduché oblečení bez vzorů a potisků. Takové kousky by měl vlastnit každý, ale zase se s nimi nesmí přehánět, jinak to může být nuda.
 
Kolečka, puntíky, hvězdičky, květiny, proužky, siluety, nápisy, obrazy, zvířecí vzory, přírodní motivy - to vše váš šatník rozzáří. Nejjednodušší je pořídit si výrazné topy, které jednoduše oblečete k džínům nebo černé sukni. Stejně tak se vám může hodit stylová kabelka s pěkným potiskem. 
 
Další možností je kombinovat různé vzory. To už je trochu vyšší dívčí, ale proč ne? Zkuste si různé kombinace před zrcadlem a pokud si nebudete jistá, pošlete fotku kamarádce. Společně se dohodnete, co vypadá dobře a co už moc ne.

Nebojte se barev

Stejně jako vzory, i barvy dokáží mnohé. Základní barvy jsou skvěle. Dají se mezi sebou jednoduše nosit a vždy vypadají skvěle. Ale není to škoda? V nabídce najdete tisíce barev a odstínů, které čekají až si je oblečete. Začněte modrou, červenou, růžovou a fialovou.
 
Jaký kousek zvolit? Opět zkuste nějaký top nebo halenku za pár korun. Prvně si zkusíte, jestli se v dané barvě cítíte a pak se posuňte na barevná saka, sukně, kabáty a šaty. Chybu neuděláte ani s botami. Nejsou zas tak výrazné, takže se nemusíte bát, že si budete připadat jako klaun. Co zkusit černé šaty, červené boty a doplnit to o rudé rty? Budete nádherně ladit a vypadat naprosto úchvátně.

Materiál je velmi důležitý

Třpytky, glitry, peří, třásně, dlouhý chlup, koženka, latex, šifon - není škoda nosit pouze džíny a bavlnu, když máme tak bohatý výběr? Nebojte se experimentovat. Třeba šaty s třásněmi se nehodí pouze na párty v retro stylu. Unosíte je i na večeři. A třpytky a glitry? Nádherně se třpytí na sluníčku, proto je noste v létě, kdy ozáříte všechny ve svém okolí. Vytváří opravdu krásné světelné efekty.

Neotřelé tvary? Proč ne

Neotřelé tvary se nejvíce řeší u doplňků, což dává smysl. Kabelky, brýle, pásky a klobouky mohou vypadat všelijak. Prvně se zamyslete, jaký kousek teoreticky unosíte nejvíc. Pokud nenosíte žádné pokrývky hlavy, je asi zbytečné kupovat klobouk.
 
Začátečnice by měly začít s kabelkou. V nabídce mnoha prodejců najdete tvary, které nejsou v ulicích příliš k vidění, např. kulaté, ve tvaru lodičky, s řetězem, hranaté, … Není potřeba kupovat velkou kabelku, zkuste psaníčko nebo menší kabelka na dovolenou nebo procházku.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu