Jak docílit delších a objemnějších vlasů během pěti minut

Krása 07. září 2021 | 08:51 — Mirka Malá
Máte nekvalitní vlasy nebo se chystáte na večírek a chtěly byste nějaký senzační účes? Rozhodně se už nemusíte dopředu objednávat ke svému kadeřníkovi, vše zvládnete samy doma. A co víc, dokonalý účes vykouzlíte za pouhých pět minut.
Další 3 fotografie v galerii
Clip-in vlasy dodají barvu, délku i objem / Depositphotos

Nemusíte se bát, že jde o nějaký reklamní trik. Řeč je totiž o tzv. clip in vlasech, díky kterým během několika minut prodloužíte svoje vlasy a získáte vytoužený objem. A co víc, skutečně to funguje a rozhodně se nemusíte bát, že vám během večera nějaký pramen z vlasů spadne do talíře s občerstvením.

Co jsou clip-in vlasy

Pokud to ještě nevíte, clip-in vlasy jsou v podstatě super tenké proužky pramenů vlasů, které jsou připevněny ke sponám, které lze přichytit na vaše vlastní vlasy poblíž pokožky hlavy. Pokud máte strach, že něco takového bude zkrátka na první pohled vidět, jakmile se ukážete ve společnosti, nebojte se. Základna každého pramene je tenká, takže zkrátka není vidět. Navíc je vyrobena ze silikonových úchytů, které ji pomáhají udržet na místě. Jinými slovy, klidně to můžete roztočit na tanečním parketu a nic nebude vidět. Vlasy clip-in se také vyrábějí v různých délkách.

Důležité je ovšem vědět, že s clip-in vlasy byste neměly jít spát. Tím by totiž mohlo dojít k poškození vašich vlastních vlasů, a to určitě nechcete. Clip-in vlasy jsou tak tedy jen na krátkodobé použití, tedy třeba přes den do práce nebo večer na nějakou společenskou událost.

Jak na to

Pokud si pořídíte clip in vlasy, svůj dokonalý účes vykouzlíte opravdu snadno. V první řadě si ale kupte takové clip in vlasy, jejichž barva dokonale ladí s barvou těch vašich. Také na nich nešetřete, u levných clip in vlasů bude poznat, že nejsou vaše. Ideální je pořídit si clip in vlasy, které jsou vyrobeny z přírodních vlasů. Takové totiž budete moct třeba i natáčet a kulmovat.

Svoje vlasy pečlivě rozčešte a pak je rozdělte v pravidelných rozestupech na jednotlivé prameny. Od zátylku aplikujte spony u kořínků. V podstatě stačí postupovat podle návodu.

Vlasy pak můžete upravit jakýmkoliv způsobem. Třeba do drdolu, culíku, copu nebo si dokonce můžete vytvořit kudrnatou hřívu. A protože neakumulují přírodní oleje z pokožky hlavy jako naše vlastní vlasy, nemusí se mýt tak často. Navíc pokud byste si s něčím nevěděly rady, váš kadeřník vám s clip-in vlasy rád pomůže. Dále čtěte: Jak CLA tuky pomáhají s hubnutím? Fungují jako rychlé spalovače, souhlasí odborníci.

Zdroj: Editorialist.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu