Neuvěřitelné se stává skutečností. Štíhlejší a pevnější postavu můžete mít už za jeden měsíc, a to bez cvičení

Krása 14. října 2021 | 08:51 — Anna Novotná
V dnešní době je snad všechno možné. Věřte nebo ne, ale existuje ideální způsob, jak konečně získat vysněnou postavu. A světe div se, dokonce nemá ani žádné nevýhody, nedostaví se jojo efekt a nepřestane vás po týdnu bavit. Naopak, budete chtít víc a víc a doporučíte metodu všem svým známým. Přinášíme podrobnější informace.
Další 1 fotografie v galerii
Terapie je vhodná pro kohokoliv, kdo chce mít pěknou a vyrýsovanou postavu / Depositphotos

Je pro vás těžké se dostatečně namotivovat k pravidelnému cvičení a ani dieta nefunguje tak rychle, jak jste si představovali? Naštěstí existují moderní technologie, mezi které dozajista patří přístroj Emsculpt NEO, který vám pomůže získat ideální postavu během krátké doby, a to nejen spalováním tuků, ale i budováním svalové hmoty za vás. Přístroj pracuje a vy si klidně můžete vychutnávat oblíbený pořad nebo zavřít oči a relaxovat.

Nová technologie přináší neuvěřitelné výsledky

Emsculpt NEO je především zdravotnický přístroj. Využívá synchronizované působení radiofrekvence a vysokovýkonného fokusovaného elektromagnetického pole. Tato technologie vyvolává mnohem vyšší kontrakce svalů, než ke kterým dochází při běžném sportovním zatížení. Jedna třicetiminutová terapie vytvoří více než 24 000 svalových kontrakcí na danou partii.

"Svalová tkáň je nucena se těmto supramaximálním kontrakcím přizpůsobit a reaguje právě nárůstem svalové hmoty a spalováním tuků. Dochází ke stoprocentnímu využití svalů a zlepšuje se i metabolismus tuků," vysvětluje primářka kliniky LaserPlastic Marta Moidlová, která je průkopnicí nových léčebných, ale i zkrášlovacích metod v estetické dermatologii.

Ošetření je vhodné i po porodu

Terapie je vhodná pro kohokoliv, kdo chce mít krásnou a vyrýsovanou postavu. Je také vhodná pro maminky po porodu, které mají rozestoupené břišní svalstvo. Zde jsou výsledky vidět hned po prvním sezení. Metodu ale vyhledávají i jinak aktivní sportovci nebo ti, kteří s přibývajícím věkem ztrácejí svalovou hmotu. Sezení naopak nejsou vhodná pro těhotné ženy a osoby s kardiostimulátorem. Na zákrok není třeba se nijak připravovat a není nutná následná rekonvalescence.

Pro krásu už trpět nemusíte

Každý říká, že pro krásu se musí trpět. Což ale už není pravda. V případě ošetření přístrojem Emsculpt NEO získáte krásné tělo opravdu bez námahy. Jedná se o nejúčinnější a neinvazivní terapii tvarování těla, při které dochází ke spalování tuků a zároveň budování svalů. To vše ve chvíli, kdy vy příjemně relaxujete. Zní to neuvěřitelně, ale tato metoda je velmi efektivní již po několika málo ošetřeních. Terapie trvá třicet minut a je potřeba ji alespoň čtyřikrát opakovat s odstupem jednoho až tří dnů. Výsledky ucítíte ihned po prvním ošetření a pozorovatelné okolím budou během dvou až čtyř týdnů po posledním ošetření.

Budou vám stačit čtyři odpoledne

Cvičení je časově náročné a permanentka do posilovny také něco stojí. Čtyři ošetření s revolučním přístrojem, které spálí tuky za vás a vyrýsují vaši postavu k dokonalosti, také nebudou zadarmo, ale zato bez práce. Porovnejte si sami, co je pro vás přijatelnější. Jestli měsíce či roky v posilovně a trápení se dietami, nebo čtyři příjemně strávená odpoledne. Výsledek totiž bude srovnatelný. Cesta k němu však naprosto odlišná. Psali jsme také: Odstranit vrásky lze i nenápadně a bez jehel. Nová metoda funguje rychle a dlouhodobě.

Zdroj: laserplastic.czdermatologyandlasergroup.comnanamd.com, aedit.com.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu