Šaty, které budou letos trendy. Působí velmi žensky a sexy

Móda 07. května 2021 | 09:44 — Helena Malá
I šaty podléhají módním trendům a každý rok jsou v kurzu trochu jiné střihy či materiály. Šaty působí vždy velmi žensky, letos ale budou v módě opravdu rafinované střihy a materiály, které udělají z každé ženy sexy dračici.
Dalších 6 fotografií v galerii
Letos budou v kurzu sexy šaty / Depositphotos

Módní trendy udávají známí světoví návrháři. Co podle nic bude letos in? Pánové se mají na co těšit, bude to totiž doslova pastva pro oči.

Mini se opět vrací

Dámy, které mají krásné nohy, si letos přijdou na své. Do módy se totiž opět vrátila mini délka. A je jedno, zda na sebe oblečete kraťasy, sukni či šaty. Pokud sáhnete po mini délce, neuděláte chybu. Co se týká mini šatů, nejlépe uděláte, když si pořídíte model ve stylu 60. nebo 90. let. Retro styl v minimalistickém stylu, to je přesně to, co letos bude frčet.

Rafinovaná ramínka

Určitě si ještě pamatujete na dobu, kdy bylo in vyrazit do společnosti v šatech s odhalenými zády. Letos se však módní návrháři zaměřili na rafinované dekolty, respektive na šaty s neobvyklým střihem ramínek. Cílem je dát na odiv své přednosti. Pokud máte co vystavit, nebojte se toho. Se zajímavým střihem dekoltu budete vypadat opravdu sexy.

Negližé

Trendy budou také šaty, které nápadně připomínají negližé. Saténové šaty košilkového typu s krajkami podtrhnou vaši ženskost. Vypadají svůdně, přitom křehce. Jak prohlásila Lenka O'Neill, odbornice na britskou módu, kterou propaguje v České republice, budou doslova velkým hitem. „Šaty ve stylu negližé jsou ze saténu, a když se k tomu obují tenisky, tak je to přesně ono,“ prohlásila Lenka O'Neill.

Průsvitné látky, které nic neodhalují

I další typ šatů, který bude letos v módě, je velmi rafinovaný. Tentokrát jde o šaty, které kombinují dvě vrstvy - průhlednou a neprůhlednou. První vrstvu tvoří běžné šaty, které ovšem překrývá průsvitná látka. Vypadají jako z pohádky o princezně, která musela na zámek přijít oblečená-neoblečená. Zvolit můžete decentní jednobarevné vrstvení, ale za naprostou hvězdu budete, pokud zvolíte spodničku v neonové či pastelové barvě, kterou překryjete lehkou průsvitnou látkou.

Třpytivé kousky

Už teď na jaře můžete ven vyrazit v šatech, které se třpytí jak hvězdná obloha. Pokud navíc zvolíte šaty, které v podstatě tvoří sukně a top nebo se budou šaty nějak zajímavě vrstvit, bude výsledek naprosto dokonalý. O tom, jak nosit legíny, jsme psali zde.

Témata: móda, šaty, trendy, krása, léto, jaro
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Zavřít reklamu