Kabáty s páskem se opět vracejí i do zimních kolekcí

Móda 01. listopadu 2021 | 17:24 — Mirka Malá
Kabáty s páskem tu nějakou dobu sice nebyly, ale od loňského roku se pomalu zase vracejí. A letos je uvidíme dokonce i v zimních kolekcích.
Další 1 fotografie v galerii
Kabáty s páskem jsou elegantní a zase v módě / Shutterstock

Kabát s páskem, ať už jakékoliv barvy a z jakéhokoliv materiálu, je především elegantní a decentní, proto byste měly rozhodně nějaký ve svém šatníku mít. I přestože se v poslední době zrovna nenosily, kabáty s páskem se do módy vracejí pravidelně, takže jde vlastně o nadčasový kousek. Hodí se jak do práce, tak pro společenské příležitosti.

Jak kabát s páskem nosit

Na kabátech s páskem je nejlepší jejich všestrannost, protože je můžete spojit se vším, co máte ve skříni. A to doslova, třeba od midi šatů a sukní až po jednoduchý denim, dokonce je o víkendu můžete nosit k legínám a teniskám pro elegantní ležérní vzhled. 

Kabáty s páskem fungují obzvláště dobře v neutrální paletě barev včetně klasické velbloudí, tmavě modré, černé a šedé. Kabát s páskem se pak bude hodit téměř ke všemu ve vašem šatníku.

Jaký kabát si vybrat

Ať už hledáte klasický trenčkot pro celoroční nošení, trendový prošívaný kabát nebo klasickou a příjemnou vlněnou variantu, určitě v nabídce najdete přesně to, co se pro vás hodí nejvíc.

Můžete si vybrat decentní oversized kabát s páskem s širokými strukturálními klopami, decentně spadlými rameny a objemnou siluetou, která zvýrazňuje pas. Takový se hodí k džínům a kotníkovým botám. 

Vlněný kabát s páskem například v odstínu šedé bude vždy velmi elegantní a bude se příjemně nosit. Jde o jednu z nejzákladnějších variant podzimních a zimních kabátů s páskem. Pokud tedy nejste zrovna příznivkyněmi oversized střihů, sáhněte právě po vlněném kabátě.

A zapomenout nesmíme ani na prošívané kabáty s páskem. Ať už zvolíte kratší nebo delší variantu takového kabátu, rozhodně už nikdy nebudete vypadat příliš sportovně. Naopak. Byť se jedná o prošívaný kabát, právě pásek mu dodává velmi elegantní styl, ve kterém určitě uděláte mnoho parády. Dále čtěte: Buďte svůdná i v zimě, nehledě na věk či typ postavy.

Zdroj: Red.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Futuristický elektromobil IONIQ 5 přijíždí ve sportovní verzi N Line

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Zavřít reklamu