Skiareál ve Špindlu nabídne na jaře skipasy zdarma

Ostatní 27. února 2020 | 05:24 — Anna Novotná
Po vzoru alpských lyžařských středisek nabídne Skiareál Špindlerův Mlýn jako jedno z prvních českých resortů ubytování se skipasem zdarma. Novinku plánuje středisko spustit od 16. března 2020 ve vybraných hotelech a penzionech.
I s příchodem jara je sezóna ve Špindlu v plném proudu / Archiv

I s příchodem jara je sezóna ve Špindlu v plném proudu. Těšit se můžete na poloprázdné sjezdovky, slunečné počasí a nulové fronty. 

Celodenní skipasy zdarma nabízí Skiareál Špindlerův Mlýn jako jedno z prvních českých středisek, a sice ve spolupráci s vybranými partnerskými hotely.

„Systém je velmi jednoduchý. Po příjezdu do jednoho z vybraných hotelů či penzionů se stačí zaregistrovat nebo mít registraci v našem věrnostním programu GOPASS. Na čipovou kartu následně personál hotelu nahraje příslušný skipas, díky které si mohou užívat neomezeně všechny naše lanovky a sjezdovky. Tímto krokem se snažíme našim návštěvníkům přiblížit skvělé jarní lyžování za co nejdostupnějších podmínek,“ uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že skipas zdarma získají hosté za každý ubytovací den, minimálně však na dvě noci. 

Karta GOPASS nabízí svým držitelům i další slevy nebo služby. Po jejím předložení v restauracích, obchodech či půjčovnách skiareálu mohou hosté například sbírat speciální body, které mohou proměnit třeba za večerní lyžovačku zdarma. Více informací i seznam partnerských hotelů naleznete na www.skiareal.cz a www.gopass.cz. 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu