Průvodce nakupováním– jak vybrat módní doplňky?

Komerční sdělení 18. října 2023 | 13:31 — redakce
Jestliže chcete, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, bude to chtít do šatníku zařadit i stylové módní doplňky. Pokud nejste zrovna módní znalci, nezoufejte! Na následujících řádcích vás do trendů pro aktuální sezónu rádi zasvětíme. Čtěte a inspirujte se s námi!
Další 1 fotografie v galerii
Do letošního trendy outfitu můžete zvolit tašku přes rameno, streetwearový batoh nebo sportovní ledvinku / answear.cz

Jakou tašku, batoh či peněženku zvolit do módního outfitu?

Do letošního trendy outfitu můžete zvolit tašku přes rameno, streetwearový batoh nebo sportovní ledvinku. Chcete-li, aby byl váš outfit opravdu dokonalý, soustřeďte se i na to, aby mělo vaše zavazadlo stejnou či alespoň podobnou barvu, jako vaše peněženka. Vkusně bude působit i to, když bude vaše peněženka a taška vyrobená ze stejného materiálu. Takto postavený outfit bude působit sjednoceně a elegantně. I o tom nám přeci v módě jde. Pro inspiraci se na trendy kousky podívejte i tady: https://answear.cz/k/ona/doplnky/penezenky. Zde si stylovou peněženku vybere i ten nejnáročnější zákazník. Letos budou v módě tašky a kabelky s potiskem. Může se jednat o drobné logo vaší oblíbené značky, ale také o celoplošný potisk. Ten se pak může objevit i na oblečení či na obuvi. Vždy se však řiďte pravidlem, které praví, že méně znamená mnohdy více. Mnoho rozličných potisků v rámci jednoho outfitu by mohlo působit až chaoticky. A tomu se chceme při sestavování outfitu určitě vyhnout.

Jaké šperky vybrat do trendy outfitů?

Šperky dokáží i obyčejný outfit proměnit v dokonalý model. Letos budou in např. šperky z růžového zlata. Vsadit můžete nejen na prsteny, ale také na náušnice nebo na náramky. V módě budou dále i klasické stříbrné a zlaté šperky. Jestliže máte rádi barvy, můžete sáhnout i po špercích s přírodními kameny. Tady se ale mějte na pozoru. In budou přírodní a pastelové tóny barev. Šperky by pak měly barevně zapadnout i k zvolenému oblečení v outfitu. Dobré je tedy znát, jaké barvy spolu souzní a jaké se doplňují. Výbornou volbou budou např. zlaté šperky a modré oblečení. Dále si rozumí oříšková barva s tou zelenou apod..

Jaké materiály budou letos u doplňků in?

V letošní sezóně budou v kurzu zejména přírodní materiály. Ty mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám. Rozhodně je tak z čeho vybírat. Na výslunní se letos dostávají převážně textilní doplňky nebo módní doplňky z pravé kůže. Tady lze volit mezi semišovými a hladkými kousky. Na trendy kousky se můžete podívat např. i tady: https://answear.cz/k/ona/doplnky/kabelky/crossbody. Doplňky z kůže je pak dobré i správně ošetřit. Díky tomu vám vydrží sloužit opravdu dlouhou dobu. Do vaší výbavy si tak pořiďte kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu či gel. Na modely doplňků z broušené kůže zase využijete speciální čistící gumu. Semišové kousky totiž nesnáší vlhkost. Budete-li se řídit výše zmíněnými pravidly, budete mít vyhráno. Kožené doplňky se blýsknou v elegantních outfitech, textilní zase zaujmou v sportovně laděných modelech. Vždy však bude ve finále záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové cestovatele

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Zavřít reklamu