Znamení zvěrokruhu, která se vyznačují nejvyšší rozvodovostí. Štíři jsou často nevěrní, raci bývají agresivní

Ostatní 27. srpna 2022 | 10:49 — Zuzana Procházková
Znamení zvěrokruhu může odhalit mnohé o osobnosti člověka. Dokonce existují čtyři znamení, která se obecně vyznačují vysokou, respektive nejvyšší rozvodovostí. V tomto článku vám prozradíme, o která znamení zvěrokruhu se jedná.
Další 3 fotografie v galerii
Štíři se vyznačují vysokou rozvodovostí z důvodu častých nevěr / Depositphotos

Charakteristika osobnosti každého člověka může být více či méně spjata se znamením zvěrokruhu, ve kterém se narodil. Ať už se znameními řídíte nebo ne a zrovna si hledáte partnera na celý život, přečtěte si, která znamení zvěrokruhu se vyznačují nejvyšší rozvodovostí.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Lidé, kteří se narodili ve znamení Štíra, se vyznačují vysokou rozvodovostí, a to z důvodu nevěr. O Štírech se totiž říká, že nedokážou vydržet jen s jedním partnerem, nedokážou být monogamní. Rádi si užívají milostné hrátky s vícero osobami, které je přitahují. Rozhodně však nejsou zlí lidé a nechtějí nikomu škodit ani ubližovat, jen jim zkrátka otázka věrnosti s jedním partnerem nic neříká.

Důležité je vědět, že tuto povahu Štíra nezměníte. Štír vás může milovat nadevše, ale milostným aférkám s jinými osobami prostě neodolá, i když do toho nebude tahat city. Záleží tedy na vás, jak byste s touto povahou Štíra naložili a zda byste takto vydrželi fungovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři jsou jedním ze čtyř znamení zvěrokruhu, které se vyznačují nejvyšší rozvodovostí. Rozhodně to není jen tak. Vodnáři totiž od přírody neradi dodržují jakákoli pravidla a řád. Z toho důvodu, když jsou v manželství, ve kterém je běžně nastolen nějaký pořád, pravidla a povinnosti, tak to zkrátka nejsou schopni z dlouhodobého hlediska dodržet. Z toho důvodu končí vztah s Vodnářem často rozvodem.

Vodnáři ale tuto svoji povahu přenášejí i do jiných rovin, například do toho pracovního. Nerozumějí příliš modernímu světu, technologiím, raději jsou ve svém vlastním světě, kde čas plyne jinak.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby mají sklony k vysoké rozvodovosti z prostého důvodu, jsou velmi tiché, uzavřené, neprůbojné a naivní. Jejich protějšek to po čase přestane bavit a opustí je. Dalším faktorem je také to, že mají Ryby kvůli své povaze často velmi dominantní až despotické partnery, kteří jim určují chod dne, někdy je můžou až dokonce psychicky týrat. Ryby si to nechají bohužel líbit a nic s tím nedělají.

Zejména ženy ve znamení Ryby by si tedy měly dát velký pozor na to, s jakým partnerem jsou a měly by se naučit říkat NE. Jinak se v životě mohou často potýkat se zlomeným srdcem.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Čtvrtým znamením, kde dochází obecně k nejvyšší rozvodovosti jsou Raci. A proč? Raci totiž mohou být agresivní a není výjimkou, že i na někoho vztáhnou ruku. Kromě toho jsou manipulátoři, kvůli čemu může trvat i několik let, než protějšku dojde, že je něco špatně. Raci jen slibují, že se změní, ale s realizací či dodržením slibů už je to jiná. Dejte si tedy pozor na jejich sliby. Dále čtěte: Znamení zvěrokruhu, která mají tvrdohlavost jako jeden z hlavních povahových rysů. Nejvíce umíněné ženy se rodí na jaře a v létě.

Autorský článek, další zdroj: bestlifeonline.com.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové cestovatele

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Zavřít reklamu