Baggy džíny, průhledné materiály i korzety. Módní návrháři odhalili trendy, které ovládnou letošní podzim

Móda 07. září 2022 | 08:18 — Zuzana Procházková
Je na čase odložit letní kousky a přivítat nadcházející podzimní sezónu ve velkém stylu. Přední návrháři i designéři uvedli žhavé módní trendy na přehlídkách ve vyhlášeném Miláně, Paříži či New Yorku. Jste zvědavé? Je rozhodně, na co se těšit.
Další 1 fotografie v galerii
Obleky ve výrazných barvách budou jedním z hlavních trendů / Depositphotos

Nadcházející podzimní sezóna bude stát rozhodně za to. Prolínají se zde prvky elegance, sexy, průhledných materiálů, mikro i makro délek a velmi výrazných barev. Kromě doposud vládnoucí Very Peri barvy přichází na scénu také odstín Chartreuse. A nebojte, každý si přijde na své. K dalším prvkům totiž patří také netradiční asymetrické úplety či baggy džíny.

Obleky ve výrazné barvě

Obleky ve výrazných barvách pokračují i do podzimní sezóny. Pakliže jste si je pořídily už na jaře, tak je rozhodně vytáhněte znovu do popředí. Mezi top barvy těchto obleků patří ostře růžová nebo neonově žlutá. Na tmavé a zemité barvy zapomeňte.

Korzety

I když oversized modelům rozhodně neodzvonilo, tak je pro podzimní sezónu jedním z hlavních módních trendů korzet. Ten maximálně podpoří ženskost, zvýrazní pas, trup a ňadra.

Odstín Chartreuse

Jak již bylo řečeno na začátku, v minulé sezóně nám tady vládla barva Very Peri, což je unikátní odstín fialové. Pro letošní podzimní sezónu přichází do popředí však barva Chartreuse, jež se pohybuje na mezích mezi žlutou a zelenou. Pojmenování si nese podle francouzského bylinného likéru. Alespoň jeden kousek barvě Chartreuse si rozhodně musíte pořídit.

Baggy džíny

Určitě jste zaznamenali, že od konce minulého roku se trend ideálního pasu kalhot posouvá stále dolů. Na džíny střihu high waist rozhodně zapomeňte. Vybavte se proto na podzim bokovkami, a to v nějakém volném, baggy střihu.

Průhledné materiály

Předposledním trendem, nejspíš nejvíce sexy trendem, jsou průhledné materiály. Pochopitelně asi nebudete nosit zcela průhledný top, jako to mají celebrity na nějakých událostech, ale existuje mnoho jiných způsobů, jak prvek průhledných materiálů zakomponovat. Fantazii se meze rozhodně nekladou.

Maxi i mikro dálky

Pakliže jste si oblíbili sukně mikro délky, tedy ještě kratší než obvyklé mini sukně, pak budete jistě potěšeny. I do další sezóny se tento prvek přenáší. Oproti tomu tady ještě budou sukně a šaty maxi délek. To však neznamená, že sukně bude končit těsně nad zemí, ale dokonce až na zemi. Dále čtěte: Poznejte podle typu polibku, co k vám ten druhý cítí.

Autorský článek, další zdroj: marieclaire.com.

 

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

Jaké jsou výhody běhu? Fakta a mýty o tomto sportu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Zavřít reklamu