Udržet si hezkou pleť vám může pomoci inovativní metoda. Poradit si dokáže se ztrátou pružnosti, dehydratací i akné

Krása 15. listopadu 2022 | 11:06 — Anna Novotná
Každá žena chce vypadat krásně a co možná nejdéle mladě. K udržení hezké pleti vám může pomoci metoda, která ji udržuje hydratovanou, na pohled hladkou a hebkou a dokonce si umí poradit s akné. A nebojte se, na plastickou operaci myslet nemusíte, tato metoda je totiž neinvazivní.
Dopřejte pleti tu nejlepší péči pomocí metody Inno Facial / Depositphotos

Stárnutí je proces, kterému nikdo nezabrání. Ovlivnit ale dnes můžeme alespoň jeho vnější projevy. Smířit se s vráskami a s horší kvalitou pleti pro někoho nemusí být snadné. Není však nutné hned myslet na plastickou operaci. Krásné, hydratované pleti bez viditelných vrásek můžete docílit jednoduchou cestu. Estetická dermatologie působí preventivně a řada výkonů je dnes považována za stejně běžné, jako jsou například služby kadeřníka či manikúra nebo pedikúra.

Pravidelná a správná péče o pleť je klíčová. Někdy je nutné podstupovat také různé procedury a zákroky. V případě této možnosti je však třeba myslet na to, abyste zachovali jakousi hranici. Přílišná snaha o dokonalost se ne vždy vyplácí. Nemusíte se však uchylovat ke svérázným krokům. Existuje metody, díky kterým pleť netrpí a pouze jejich pomocí přirozeně podpoříte procesy v pleti.

Omlazení obličeje i těla

Jednou z možností, jak dostat pleť do lepší kondice a dopřát jí pořádnou dávku hydratace, je metoda Inno Facial. Díky ní docílíte omlazení nejen obličeje, ale i těla. Tato jednoduchá a neinvazivní procedura pomocí přístroje Aquapeeling Inno Facial 2. generace pomáhá pleť omladit, hydratovat a dodá jí svěží a přirozený vzhled. Výhodou metody je, že její používání nezahrnuje laser. Nemusíte se ničeho obávat, celý proces je naprosto bezbolestný. 

Je šetrnější než peeling a má lepší efekt

Inno Facial funguje podobě jako peeling, proti němu má však dvojnásobný efekt a je k pleti mnohem šetrnější. Během ošetření dochází k čištění, exfoliaci a hydrataci pleti. Pokožka je zbavena odumřelých buněk a je navrácena její elasticita. 

Využití sér s kyselinami

Séra, která se během zákroku používají, obsahují směs mléčných a ovocných kyselin, které pomáhají odstraňovat odumřelé buňky. Jejich složení obsahuje extrakty rostlinného původu a mořskou vodu. Po ošetření mizí vysušení pokožky a ta se naopak stává jemnější a hydratovanou. Jakékoliv nedokonalosti a šupinatá struktura jako mávnutím proutku zmizí.

„Přístroj disponuje abrazivní hlavicí, která díky vakuovému podtlaku umožňuje provádět bezbolestný peeling pokožky. Díky masážnímu účinku pomáhá rotace speciálním sérům pronikat do hlubší vrstvy kůže. Zákrok je vhodný několikrát opakovat, záleží na přesném stavu pokožky. Vše se dopředu konzultuje s klientem,“ vysvětlila nám estetická dermatoložka MUDr. Marta Moidlová, která je primářskou kliniky estetické chirurgie a pamatovat si ji můžete také z pořadu Mladší o pár let, kde byla garantem některých proměn.

Procedura je vhodná pro všechny

Zákrok je vhodný pro všechny - jak pro ženy, tak i pro muže. Tedy pro každého se suchou a dehydratovanou pletí, která ztrácí pružnost. Léčba může posloužit i jako prevence pro mladší klientky a klienty, kteří zatím na pleti nijak výrazné změny nepozorují. Lze tak velmi elegantně předcházet vráskám. Hydratace je pro pleť naprosto klíčová. Zákrok lze bez problému absolvovat celoročně.

Autorský článek, další zdroj: MUDr Marta Moidlová.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Futuristický elektromobil IONIQ 5 přijíždí ve sportovní verzi N Line

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Zavřít reklamu