Poznejte bezbolestnou metodu, která nabudí ochablou kůži a s vráskami pomůže okamžitě

Krása 09. března 2021 | 15:25 — Anna Novotná
Pleť postupem času ztrácí elasticitu, v důsledku čehož se na obličeji objevují jemné linky a vrásky. Vrásky k životu sice patří, jsou ale noční můrou pro naši krásu. Jemné a povrchové linie lze vylepšit dobrou péčí o pleť a vývoj vrásek zpomalit, ale rozhodně ne zcela zastavit.
Další 3 fotografie v galerii
Existují různé typy vrásek / Depositphotos

Nejlepší způsob, jak vznik vrásek oddálit nebo jak vrásky zmírnit, pokud se vám již objevily, je dodržovat pravidelnou a správnou péči o pleť.

Typů vrásek je hned několik

  • Linky vzniklé dehydratací
  • Výrazové vrásky
  • Vrásky způsobené stárnutím
  • Vrásky způsobené spánkem
  • Jak předejít vráskám a jak je zmírnit

Existuje možnost, která vám v boji proti vráskám pomůže, a to okamžitě a bezbolestně. A dokonce i na problematických místech.

Nabuzení ochablé kůže

Enerjet 2.0 je minimálně invazivní ošetření, a to bez použití jehel. Využívá přitom kinetické neboli pohybové energie. Do pokožky přístroj dopraví účinnou látku pod vysokým tlakem. Ta je kontrolovaně a rovnoměrně rozprášena v nanočástečkách až do hloubky 6 mm a do plochy o průměru 10 mm.

Na rozdíl od jehly, která vstříkne účinnou látku jen do místa vpichu. Díky tomu lze do kůže dostat i na míru vytvořený koktejl, obohacený třeba o kyselinu hyaluronovou nebo jiné látky. Jaké látky budou pro vás nejlepší, rozhoduje stav kůže a konkrétní problém, který je třeba vyřešit. U ošetření Enerjet 2.0 tím však efekt nekončí. Po ošetření se začne projevovat další účinek této terapie, a to je nová tvorba kolagenu. Ten se ošetřením sám v pokožce aktivuje a kůže se pak postupně vypne. Výsledky dosažené díky samotné injektáži se tedy ještě dál zlepšují po dobu minimálně dvou až tří měsíců.

Ošetření je bezbolestné a rychlé

Ošetření je jednoduché a ambulantní. Trvá přibližně 30 minut a je téměř bezbolestné.

Přístroj aplikuje účinné látky pod vysokým tlakem až do hloubky šesti milimetrů kůže. Ty se pak v ní rovnoměrně v nanočástečkách plošně rozprostřou, podobně jako se rozvíjí lísteček rostlinky. Nová metoda je určená také pro místa, kde by byla jehla nepříjemná (například vrásky na krku, v okolí úst nebo i hluboké vrásky na čele).

V místě aplikace mohou objevit drobné bouličky připomínající komáří štípnutí, někdy doprovázené i začervenáním. Obojí však vymizí v řádu hodin.    

Pro optimální výsledek je pak dobré zákrok v průběhu měsíců zopakovat. Slunce metodě nevadí, takže ošetření lze podstoupit i v létě. Opatrní by ale měli být lidé, kteří mají tenké cévky, a to kvůli následným modřinkám nebo takzvané růžovce v místě zákroku.

„Metoda je velmi oblíbená a používá se k omlazení hrudníku a k celkovému takzvanému kinetickému liftingu obličeje," prozradila primářka kliniky LaserPlastic Marta Moidlová, průkopnice v estetické dermatologii.

„Kromě toho, že umí metoda vypnout ochablou kůži, krásně ji hydratuje a celkově je pokožka výrazně mladší. Účinek je okamžitý, ale ještě postupně zesílí, takže je velmi nenápadný," doplnila doktorka Moidlová. 

Pro koho je ošetření vhodné

Když pleť začne uvadat a není už tak svěží jako dřív, je na čase s tím začít něco dělat. Když tvář vypadá stále unavená a nebo se objevují první vrásky, je Enerjet 2.0 ideálním pomocníkem. Samozřejmě je dobré mít na paměti, že se jinak pracuje s pokožkou ve čtyřiceti, v padesáti nebo až v šedesáti letech. Prevence je vždy nejlepší, ale výborných výsledků se dá docílit v každém věku.

Vhodným kandidátem na toto ošetření je každý, kdo chce vylepšit konkrétní místo a chce vidět výsledky hned. Účinek se přitom ještě rozvíjí a výsledek vypadá opravdu přirozeně. Psali jsme také: Pigmentové skvrny trápí především ženy. V zimě je ideální čas s nimi zatočit.

Zdroj: Laserplastic.cz, MUDr. Marta Moidlová

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu