Lékaři jí řekli, že zemře, pokud nezhubne. Neuvěřitelná proměna ženy, která podstoupila zmenšení žaludku

Ostatní 11. října 2021 | 11:02 — Anna Novotná
Obezita může člověka zabít. Jednatřicetiletá Natalie Vargas z Los Angeles dlouhodobě bojovala s nadváhou a když vážila 140 kilogramů, začala mít vážné zdravotní problémy. Chirurgické zmenšení žaludku jí zachránilo život.
Další 3 fotografie v galerii
Neuvěřitelná proměna mladé ženy, která podstoupila zmenšení žaludku / Profimedia

Natalie Vargas měla s váhou vždy problémy. Jako velká milovnice jídla a večírků plných alkoholu nabírala čím dál rychleji. Ani sport jí nic neříkal, a tak si mladá Američanka zadělávala na čím dál větší problémy.

Zhubnete nebo zemřete

Jednoho dne jí ale lékaři řekli, že její život je v ohrožení a že zemře, pokud nezhubne. Vargasová se tedy rozhodla svůj životní styl definitivně změnit a tím i zachránit svůj život. 

Natalie Vargas se pustila do hubnutí. Hamburgery a hranolky vyměnila za grilované kuře se zeleninou. Podařilo se jí zhubnout 22 kilogramů, ale další snahy zmařil úraz. Zraněné koleno bylo způsobeno obezitou a nesprávným pohybem. Dále už Natalie sportovat nemohla a lékaři jí nabídli dvě možnosti. "Řekli mi, že si buď nechám operovat koleno, nebo nejprve podstoupím operaci, která povede k redukci váhy, abych své klouby tolik nezatěžovala. V této otázce jsem měla hned jasno," řekla Natalie pro deník Daily Mail. Operace se Američanka bála, ale věděla, že je to její poslední šance.

Při zákroku jí bylo odebráno neuvěřitelných 80 % žaludku

Natálie dnes váží 72 kilogramů, což je skoro polovina její původní váhy. K výsledku jí výrazně pomohla operace, při níž jí byl chirurgicky zmenšen žaludek. Při zákroku jí bylo odebráno 80 % žaludku.

Nikdy už nebudu vážit 140 kilo

"Dřív jsem nenáviděla pohyb, dnes se těším na každou procházku. Díky té operaci jsem dnes ženou, jakou jsem už jako holčička chtěla být. Dosáhla jsem dál než k cíli, který jsem si původně dala," dodala Natalie Vargasová. Chirurgické zmenšení žaludku a výsledky si nemůže vynachválit.

Zdroj: dailymail.co.uk

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu