Vkročte do podzimu stylově. Módní návrháři odhalili trendy, které ovládnou nadcházející sezónu

Móda 24. srpna 2021 | 08:37 — Zuzana Procházková
Letní sezona už pomalu končí a přední návrháři odhalují kousky, které se stanou hitem letošního podzimu. A že se máte na co těšit! Šest módních trendů bude naprosto dominujících. Tak se nezapomeňte vybavit včas.
Další 3 fotografie v galerii
Dámské obleky jsou zpět v popředí. Jsou sexy a elegantní zároveň. / Depositphpots

Módní designéři a známé módní značky postupně odhalují, co se bude nosit na podzim 2021. Těšit se můžete zejména na elegantní dámské obleky, vzor tartanové kostky, průstřihy a mnoho dalšího. Trendy budou také prošívané bundy a kabáty. Na vše se podíváme podrobně.

Vzor tartanové kostky je zpět

Top vzor pro nadcházející podzim, tartanová kostka. I když se tento vzor těšil oblibě už dříve, během letošního podzimu tento trend pocítíte silně. Tak mu jděte vstříc, neboť kombinací s tartanovou kostkou můžete vykouzlit nespočet. Módní návrháři vybízejí k nevšedním kombinacím, a to například tartanové kostky s leopardím vzorem.

Stylové dámské obleky jsou nutností

Dámské obleky jsou zpět v popředí. Jsou sexy a elegantní zároveň. Navíc se správně zvoleným střihem padnou každé ženě. Obleky se staly hitem už v létě, zejména v ležérním a lehkém provedení. Nyní na podzim přibude vrstvení, teplejší materiály a kombinace s pásky. Zkuste například delší sako v kombinaci s páskem a širokými kalhotami.

Pořiďte si prošívanou bundu

Prošívaná bunda nebo kabát je naprostý „must have“ kousek podzimu. Nebojte se prošívanou bundu kombinovat i se sukněmi nebo šaty. Už dávno neplatí to, že se prošívaná bunda hodí spíše ke sportovním a volnočasovým outfitům.

Sexy průsvitná černá blůzka

Nejvíc sexy a smyslný trend letošního podzimu, jednoznačně průsvitná černá. Vybavte se například průsvitnou černou halenkou, kterou doplňte krajkovou černou podprsenkou a nějakými třpytivými doplňky. Smyslný outfit můžete doplnit o kousky ze sametu, semiše nebo volánů.

Outfity kombinujte s třpytivými doplňky

I ty nejtřpytivější módní kousky nebudou v nadcházející podzimní sezoně příliš. Pokud tedy takový máte ve skříni, trefa do černého. Snahou módních návrhářů je odprosit se od nevýrazných ležérních kousků doby covidové a posunout se na výsluní. A pokud je na vás celý třpytivý outfit moc, začnete například jen s třpytivým doplňkem v podobě kabelky, pásku nebo řetízku.

Prostřihy všude

Poslední trend jste jistě zaznamenaly už v létě. Prostřihy. Tento módní trend se stal hitem bloggerek na sociálních sítích a od té doby se stále drží na výsluní. Prostřihy se pro podzim stanou dominantou zejména na kalhotách nebo šatech. Dále čtěte: Pět tipů, jak si udržet letní opálení co nejdéle.

Zdroj: babinet.cz, glamourmagazine.co.uk, popsugar.co.uk.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu