Horoskop pro Berany: Co vás v březnu čeká podle dekády narození?

Ostatní 01. března 2022 | 15:51 — Anna Novotná
Postavení pomalých planet vypovídá o tom, že rok 2022 se bude příznivě vyvíjet spíše pro naši planetu, přírodu a její zájmy než pro lidstvo jako takové. Trojúhelník mezi Neptunem v Rybách, Plutem v Kozorohu a Uranem v Býku jednoznačné hovoří o tom, že dochází k velké očistě přírody a transformaci v její prospěch.
Znamení Berana je ohnivé, impulzivní a bojovné / Depositphotos

Pluto jako vládnoucí planeta Štíra přináší vzkříšení a znovuzrození, jako tomu je u legendárního Fénixe, který vstal z popela. Pro lidstvo to ale není právě příznivá konstelace.

Pluto v Kozorohu přináší velmi tvrdý přístup k takové přeměně, který se může zdát až bezohledný a sobecký. Ale tak tomu bude třeba, aby se oddělilo zrno od plev. Pro někoho to může být až drsná přeměna, doslova ze dne na den, a odsouzení minulého.

Uran ve znamení Býka přináší otřesy hmoty v její primitivní podobě — změny jídelníčku i změnu jistoty. Zjednodušené se dá říct, že se z proutníka stane téměř svatý muž, z nenažrance vegetarián, z lakomce samaritán.

Každé znamení je rozděleno do tří dekád

Víte, že každé znamení je rozděleno do tří dekád, a to, ve které dekádě jste se narodili, ovlivňuje vaši povahu? Tentokrát máme zaostřeno na Berany. Podívejte se, co si přichystaly hvězdy pro Berany v březnu.

Nechte se vést úplňkem a novoluním

V průběhu roku nejsou úplňky a novoluní stejné. Záleží na tom, v jakém znamení a na jakém místě ve vašem horoskopu se nacházejí. Dobře postavený úplněk vám může velmi pomoci a prospět, zatímco nepříznivé novoluní se může postarat o vaši zkázu mnohem více než obávaný úplněk. Obecné platí, že novoluní je vždy vhodné k novým začátkům, zatímco úplněk hrotí a dramatizuje situace.

Beran - 1. dekan (21. až 31. 3. je Beran ovlivněný Rybami)

Znamení Berana je ohnivé, impulzivní, bojovné. Ne náhodou stojí první mezi všemi znameními, jeho posláním je „prorážet hlavou zed". Tyto Berany čeká velmi důležitý rok, kdy se budou chystat na velké změny ve svém životě.

Berani narození v prvních dnech znamení mívají některé vlastnosti Ryb. Bývají uzavřenější, libují si někdy v samotě, jsou soucitní. Tito lidé mají smysl pro spravedlnost, silné sociální cítění a jsou ochotni pomáhat druhým. Mají také velkou fantazii a estetické cítění.

Berani narození v první dekádě se chovají většinou přirozeně a lidé si je rádi volí do svého čela. Ještě častěji však tito zrozenci tuto pozici sami opouštějí, protože jsou náročnou činností unaveni nebo mají pocit, že již splnili svůj úkol a jsou dále nepotřební.

Potřebují hodně sportovat, vyvarovat by se měli velké konzumaci alkoholu a nadměrného množství léků. Měli by se mít na pozoru před vlhkem a zimou, protože rychle prochladnou. Potřebují hodně tepla a vitaminů. Strava by měla být zvlášť bohatá na drůbež a přílohy.

Důležitá data v březnu pro Berany ovlivněné Rybami:

Novoluní 2. března - neutrální

V tento den se raději nepouštějte do žádné práce, při níž se musíte více soustředit. Hvězdy vám předpovídají spíše společenský úspěch než ten pracovní. Tento den by měl být bohatý na navázání mnoha kontaktů, které vám pomohou otevřít cestu k lepšímu uplatnění. Nejlepší by bylo vyrazit tyto dny někam na cesty.

Úplněk 18. března - pozitivní

Lásku budete v těchto dnech skloňovat ve všech pádech. V této oblasti se bude dařit. Nebudete trpět nouzí a nezájmem. Tyto dny vám navíc slibují, že uděláte správná rozhodnutí a získáte vztah, po kterém toužíte. Ti, kteří dosud hledali a nenacházeli, se mohou těšit na takového partnera, který bude odpovídat jejich představám, a ti, kteří již mají vybráno, se nestačí divit, jak se jejich vztahu daří.

Beran - 2. dekan (1. až 10. 4. je označován jako "Skalní" Beran)

Pro tyto Berany bude rok 2022 velkou úlevou, to, co se jim podařilo rozjet v roce předešlém, se požene kupředu a bude jim dělat jen a jen radost. Všichni škůdci se již dostali ze svého vlivu a i tranzit Pluta ze znamení Kozoroha, který byl zvlášť nepříjemný, se definitivně odsunul ze svého vlivu. Naopak Saturn z Vodnáře slibuje velkou satisfakci.

Důležitá data v březnu pro "Skalní" Berany:

Novoluní 2. března - neutrální

Myslíte si, že právě pro vás je odpočinek přepych? To, že vás čas od času trápí bolesti hlavy a trpíte stresem, je důsledkem přepracovanosti. Proto udělejte něco, co jste už dlouho neudělali. Ležte celá odpoledne a večery. Odpočinek můžete věnovat třeba hezké knížce.

Úplněk 18. března - neutrální

Láska a partnerské vztahy budou procházet určitou, u někoho dokonce velmi tvrdou zkouškou. Staré a vlekoucí se problémy již nebude možno ignorovat a bude nutné je řešit.

Beran - 3. dekan (11. až 20. dubna jsou narozeni Berani s vlastnostmi Býka)

U Beranů, kteří se narodili v některém z těchto dní, bývají vlastnosti tohoto ohnivého a bojovného znamení ovlivněny některými znaky následujícího znamení Býka. Zejména u žen se výrazněji projevují ženské vlastnosti, především zvýšená smyslnost.

Obecně lidé narození ve třetím dekanu berana usilují o své hmotné zabezpečení a smyslové požitky více než Berani předešlých dvou dekanů. Mají devět životů jako kočky, dokážou se „vylízat" z každé šlamastyky. Dokážou bojovat proti zhoubným nemocem a těžkým úrazům tak, že zůstává rozum stát a lékaři jen kroutí hlavou nad silou hodláním těchto lidí přežít.

Tito zrozenci budou mít rok 2022 ze všech Beranů nejtěžší, každopádně ale bude lepší než několik let předešlých. I když je definitivně přestal obtěžovat Uran a také Saturn se dostal z těžkého aspektu, přesto setrvává v kvadratuře Pluto, které se usadilo ve třetí dekádě znamení Kozoroha. Pro tyto Berany to znamená stále ještě nedokončenou transformaci nejen života, ale hlavně jejich duše. Bude to proces na několik následujících let, jen to někdy pocítí méně, jindy více. Rozhodně to není doba vhodná k riskování všeho druhu. Především zdravotní problémy by se mohly zdramatizovat.

Důležitá data v březnu pro Berany ovlivněné Býky:

Novoluní 2. března - neutrální

Hvězdy vám radí — neriskujte při nakládání s majetkem. Raději nechte věci uzrát a získávejte správné informace. Možná tyto dny uděláte nějaké důležité rozhodnutí týkající se vaší rodiny. Při jednání vyslechněte všechny členy rodiny a jejich názory. I ty nejmladší a nejstarší.

Úplněk 18. března - neutrální

Pamatujte si, že skromnost se ne vždy vyplácí. Díky své vytrvalosti a píli nemáte finanční problémy. Citové vztahy a flirtování zatím budou probíhat podle vašich představ a přání. Zdá se, že hvězdy vás rozmazlují. Nepokazte si klidný život tím, že vás začne skoro bezproblémové období nudit a vymyslíte nějakou hloupost.

Zdroj: Olga Krumlovská - Horoskopy, allure.com

Témata: horoskop, březen, beran
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci Mӧlltal již od této neděle

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Cestování v září: Tipy, kam vyrazit v těchto dnech za...

Zavřít reklamu