Podle nové studie vypovídá oblíbená zmrzlina o vaší osobnosti. Jahodová předpovídá lásku, čokoládová patří extrovertům

Ostatní 07. září 2023 | 09:59 — Pavla Krejčí
Napadlo vás někdy, že výběr příchutě zmrzliny vypovídá o vaší osobnosti? Na tu tuto problematiku se dokonce zaměřila jedna studie, která zkoumala tři základní příchutě – jahodovou, čokoládovou a vanilkovou.
Každá příchuť určuje jiné vlastnosti a zájmy / Depositphotos

Jaký druh zmrzliny preferujete, vypovídá nejen o vašem osobním vkusu, ale také o vaší osobnosti. Pro studii zadanou americkou značkou zmrzliny Breyers bylo využito 2000 respondentů. Ti byli rozděleni do skupin podle jejich oblíbených příchutí zmrzliny. Výběr byl omezen na tři druhy – vanilkovou, jahodovou a čokoládovou.

Značka Breyers má opravdu dlouhou tradici – vznikla již v roce 1866. Firma si od svého vzniku zakládá na těch nejlepších ingrediencích, přičemž některé jsou součástí receptury dodnes.

Jahodová přinese lásku

Milovníci jahodové zmrzliny mají podle tohoto výzkumu doslova větší pravděpodobnost, že najdou lásku dříve než milovníci čokoládové a vanilkové zmrzliny. V průměru nachází životního partnera ve 24 letech, o rok dříve než milovníci vanilkové zmrzliny a dva roky před milovníky čokoládové zmrzliny. Pokud jde o domácí práce, preferují praní prádla než celkový úklid domácnosti. Mezi jejich koníčky často patří jazzová hudba a také mají slabost pro sci-fi filmy.

Čokoládová patří extrovertům

Milovníci čokoládové zmrzliny mívají větší rozmanitost ve svých zájmech. Kromě populární hudby preferují rockovou a R&B hudbu. Tito jedinci jsou extrovertní a mají rádi společnost, proto čas strávený o samotě rozhodně není nic pro ně. Na druhou stranu opravdu rádi koukají na romantické komedie. V soukromém životě se většinou ustálí kolem 26 roku. 

Vanilkovou mají rády noční sovy

Pokud jde o milostné záležitosti, jsou lidé milující vanilkovou zmrzlinu někde uprostřed: v průměru se zamilují v 25 letech. Co se týče domácích práci, preferují mytí nádobí před praním, také mají rádi psy a bývají značně introvertní. Podle studie žijí především v noci, proto patří mezi noční sovy.

Pokud jde o ideální způsob, jak si vychutnat zmrzlinu, respondenti upřednostňují kopečky v kelímcích, přelité třemi různými polevami.

Studie určila oblíbené zmrzlinové polevy - 52 % lidí uvedlo, že jejich oblíbenou polevou jsou čokoláda nebo čokoládové kousky, zatímco šlehačka dosáhla pouze 37 %. Mezi další oblíbené polevy patřily ořechy se 40 % a karamel se 35 %. Psali jsme také: Nedaří se vám seznámit? Výzkumy ukazují, že domácí mazlíček zvyšuje šance

Autorský článek, další zdroje: freundin.detheladders.com

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové cestovatele

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Zavřít reklamu