Nebojte se objevit nové chutě. Každému znamení zvěrokruhu vyhovuje jiný druh pizzy

Ostatní 14. srpna 2022 | 17:05 — Pavla Krejčí
Nebojte se objevit nové chutě. Zjistěte, jaká pizza nejlépe ladí s vaším znamením zvěrokruhu a vychutnejte si tento lahodný pokrm.
Která pizza odpovídá vašemu znamení zvěrokruhu? / Pixabay

Pizza je jedním z nejtradičnějších pokrmů, který je světově proslulý. Její jedinečnost spočívá v tom, že ji lze připravit na tisíce způsobů a neexistují žádné hranice, kterých bychom se museli držet. Rozmanitost. To je slovo, které ji dokonale vystihuje. Máte raději klasické příchutě nebo se nebojíte experimentovat? Na změnu nikdy není pozdě. Každému znamení vyhovuje jiný druh, zjistěte, který to je!

Beran

Pokud patříte mezi Berany, jste sebevědomí a plní radosti ze života. Sice někdy podléháte horkokrevnosti a dříve jednáte, než myslíte, přesto sršíte jedinečnou silou a vášní. Z toho důvodu se k vám hodí Pizza Supreme, bohatě přelitá.

Býk

Máte smysl pro to posuzovat, co je dobré. Tím se řídíte i v jídle, vaše mlsné gurmánské jazýčky si ho umí pořádně vychutnat. Víte, co je dobré a co chutná – ale také jste velmi vybíraví. Nevadí vám klasika, na druhou stranu však rádi experimentujete. Zkuste salámovou pizzu, která je dochucena lanýži. To už vypadá na pořádný experiment.

Blíženec

Jste intelektuální a vaše myšlenky mívají hloubku. Jako blíženec máte dvě tváře. Někdy jste sladcí, někdy slanější. Stejně jako Pizza Hawai, která spojuje dva chuťové světy v jednom.

Rak

Jako Rak jste velmi citlivá bytost, která se ráda obklopuje lidmi, kterým může důvěřovat. Jakmile učiníte emocionální rozhodnutí, často se ho držíte. Nemáte rádi změny a nic, co není ve vašich rukou. Z toho důvodu nemáte rádi ani dobrodružství při výběru pizzy. Feferonková pizza je pro vás tou správnou volbou.

Lev

Jste odvážní, sebevědomí a neskutečně společenští. Žádný večírek nemůže začít, dokud tam nejste vy. Toužíte po pozornosti, chcete všechno řídit a užívat si všeho, co vám život nabízí. Pizza Supreme odpovídá vašemu životnímu mottu – více je více. A nejlépe uspokojí vaše neukojitelné chutě po všem, co svět nabízí.

Panna

Panny jsou opakem Lva. Vaše motto naopak zní méně je více. Jste detailisté, minimalisté a perfekcionisté. Důmyslné rozhodování je pro vás velmi důležité. Hledáte něco speciálního, ale nechcete přitahovat pozornost. Stejně jako Pizza Bianca.

Váhy

Vaším krédem je užívat si života. Rádi se rozmazlujete a máte sklony k extravaganci. Proto potřebuje trochu neobvyklejší pizzu. Co takhle špenátová pizza s artyčoky? Bude skvěle vyhovovat vašemu náročnému mlsání.

Štír

Jste tajemní a lidé málokdy dokáží nahlédnout do vašeho nitra. Disponujete intenzivním charismatem, které dokáže lidi zastrašit. Chuť vaší pizzy musí být také intenzivní. Mnoho lidí se spálilo na pizze jalapeño pepperoni – vy ale ne.

Střelec

Jste otevření a vždy chcete zažít něco nového. Ale tu a tam potřebujete něco konvenčního, co vás přivede zpět na zem. Nenáročná Pizza Margerita je to pravé.

Kozoroh

Kozorozi vedou spořádaný život a rádi dodržují pravidla. Jste hodně spořiví, ale rádi si občas dopřejete trochu luxusu za své peníze. Pokud jde o pizzu, saháte po jistotě. Tu vám poskytne Pizza Funghi s olivami.

Vodnář

Jako správný Vodnář jdete proti proudu a nebojíte se rebelství. Nekonvenčnost je vaše druhé jméno. Tento postoj se odráží i při výběru pizzy. Vyberete si něco netradičního – tzv. snídaňovou pizzu, na které najdete vejce, slaninu a sýr.

Ryby

Ryby jsou zvyklé na své prostředí. Nerady ho mění a za každou cenu musí plavat ve známých vodách. I z toho důvodu moc dobře víte, co chcete a co ne. Takže pokud jde o pizzu, je vám to jasné: milujete Quattro Formaggi a rozhodně nechcete, aby se to v dohledné době změnilo. Nová chuťová dobrodružství nejsou nic pro vás. Psali jsme také: Srpen podle hvězd: Každé znamení zvěrokruhu čeká v srpnu šťastný den

Autorský článek, další zdroj: freundin.de

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu