Znamení zvěrokruhu, která nemohou zapomenout na své ex. Panny si něco namlouvají, Štíři se bojí zranitelnosti

Ostatní 17. října 2022 | 08:00 — Pavla Krejčí
Srovnat se s rozchodem pro mnohé není jednoduché. Posunout se dál a začít novou životní kapitolu vyžaduje odhodlaní a někdy i potlačení vlastních pocitů. Některá znamení zvěrokruhu patří právě mezi ty, co na milovanou osobu zapomínají opravdu těžko. Která to jsou?
Některá znamení se těžko odpoutávají od svého ex / Depositphotos

Některá znamení zvěrokruhu skáčou z jednoho vztahu do druhého. Jiná mají zase problém se někomu otevřít, a pokud ano, trvá jim to dlouho. Avšak o to déle pak na danou osobou zapomínají, pokud dojde na rozchod. Rozchod není nikdy snadný. Někteří se z konce vztahu vzpamatovávají jen velmi těžko a neustále vzpomínají na minulost. To je také hlavní důvod, proč jsou jejich nové vztahy většinou odsouzeny k nezdaru. Těchto pět znamení horoskopu na bývalého prostě zapomenout nemohou.

Ryby

Ryby se nikdy zcela neodtrhnou od svých bývalých. Je jen otázkou času, kdy se k nim budou chtít zase vrátit. Síla zvyku je u Ryb obzvlášť silná, a proto je pro toto znamení zvěrokruhu tak těžké opustit svého bývalého partnera. Ryby vyžadují odstup a čas na sebereflexi, než se pustí do nového vztahu. Potřebují si srovnat myšlenky, stanovit si, co jim vztah přinesl či naopak vzal, a teprve pak jsou schopny posunout se dál. Dokud nepřevládne rozum, není šance, že se od svého ex odpoutají.

Rak

Rak patří mezi velmi citlivé a temperamentní znamení zvěrokruhu. Jen s obtížemi se zbavuje pout minulosti a posouvá se vpřed. Nicméně Raci jsou oddaní partneři, i když obvykle nejsou tak emocionální. Ať se rozejdou v dobrém nebo zlém, vždycky budou mít úzké pouto se svými bývalými. A to i v případě, že to byli oni, kdo vztah ukončili.

Lev

Přestože jsou Lvi společenští a mnohdy je třeba vyvinout velkého úsilí, aby je bylo možné vykolejit, rozchod je uvrhne do hlubokých depresí. Lvi neváhají ukázat své neštěstí, trápení a z rozchodu dělají naprosto srdcervoucí zážitek. Řekněme, že jim nechybí jistá melodramatičnost. V porozchodové době potřebují vedle sebe mít blízké přátele, aby jim pomohli překonat bolest. Jsou natolik připoutáni ke svým vztahům, že jen těžko milovanou osobu nechávají odejít.

Panna

Panny působí chladně, odtažitě a zdají se, jako by nebyly schopny vřelých citů. V jejich jednání převažuje rozum, city si nechtějí připustit a dělají vše pro to, aby je popřely. Z toho důvodu rychle hledají útěchu, srovnávají si myšlenky a vymýšlí možnosti úniku. Snaží se vrhnout do klasického životního koloběhu a mnohdy neváhají své myšlenky zaplašit novým flirtem. Časem si však uvědomí, že se jedná pouze o úhybné manévry a ve skutečnosti se nikam neposunuly. Pannám trvá, než se zamilují a stejně tak, než se odmilují. Byť si namlouvají opak, svou starou lásku nedokáží doopravdy dostat z mysli. Panny by se tak měly řídit jednoduchou filozofií: nevyplatí se tlačit na pilu, čas všechny rány zahojí.

Štír

Štíři jsou známí svou tajemnou povahou. Ačkoliv jsou navenek společenští a extrovertní, jedním z jejich tajemství je, že je pro ně těžké se odpoutat od milovaných partnerů. Sice tíhnou k nezávazným milostným dobrodružstvím, pokud však vstoupí do vztahu, doufají, že bude trvat navždy. Mají strach z ublížení, a proto se snaží všechno řídit, trpí nutkáním vše ovládat. Bohužel to je často důvod rozchodu, a tak vzniká začarovaný kruh. Štíři si to však nedokáží připustit, a proto stejné chyby neustále opakují.

Psali jsme také: Najděte si lásku během podzimu. Od druhé poloviny října až do listopadu budou ideální dny pro randění

Autorský článek, další zdroje: eastrohelp.com

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci Mӧlltal již od této neděle

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Cestování v září: Tipy, kam vyrazit v těchto dnech za...

Zavřít reklamu