Hledáte ten správný parfém na podzim? V těchto vůních budete neodolatelná

Komerční sdělení 19. října 2020 | 13:52 — redakce
Přichází podzim a s ní i čas na to, abyste zvážily nad změnou vašeho parfému. Protože stejně jako ročním obdobím přizpůsobujete výběr oblečení, podobně to funguje i s vůněmi.
Další 2 fotografie v galerii
Vybrali jsme pro vás tři vůně, do kterých se určitě zamilujete / Pexels

Proč byste měli na podzim změnit parfém?

Nuže, odpověď na tuto otázku je jednoduchá. V chladnějších měsících si přece také neoblečete stejné kousky oblečení jako v těch teplých letních. A podobně je to i s vůněmi. Zatímco pro léto jsou charakteristické svěží - zejména citrusové - tóny, pro chladnější měsíce se hodí výraznější vůně. Jsou to zejména syté aromatické orientální vůně, které zaujmou svým kořeněným či florálním nádechem. Sáhněte proto po tónech santalu, cedru či květinových vůních.

A které jsou to konkrétně? Vybrali jsme pro vás tři vůně, do kterých se určitě zamilujete.

1. Chloé Nomade Absolu de Parfum

Známou značku Chloé vám určitě netřeba velmi představovat. Už od roku 1975 se jako jedna z mála soustřeďuje výhradně na dámské vůně. Na charakteristické květinově-dřevité parfémy Chloé nedají dopustit ženy na celém světě. A taková je i toaletní voda Chloé Nomade Absolu de Parfum, která byla na trh uvedena jen v tomto roce. Tato dřevitá chypre vůně je vlastně jakýmsi intenzivnějším vyjádřením bestsellerové parfémované vody Chloé Nomade.

Hned na první přivonění vás zaujme sametová vůně vzácné rostliny davana. O chvíli na to ucítíte sladkou vůni šťavnaté mirabelky. Bohatost a příjemnou zemitost dodává parfémované vodě mechový dub, na jehož tónech se nese dlouhé doznívání vůně.

 

2. Yves Saint Laurent Black Opium

Toaletní voda Yves Saint Laurent Black Opium je výrazná orientální vůně vhodná do chladnějších měsíců. Tato originální vůně propojuje svěží tóny ovoce a intenzivního koření. Při přivonění vás zaujmou zajímavé ovocné hruškové tóny smíchané s květem pomerančovníku okořeněné růžovým pepřem. Po odeznění hlavy se naplno rozvine nevšední kávová vůně podbarvená tóny jasmínu. Poslední a nejdelší fáze parfému, základ, tvoří kombinace hřejivé vanilky, cedru a zemité vůně pačuli.

Náš tip: Vůně Chloé Nomade Absolu de Parfum a Yves Saint Laurent Black Opium nakoupíte v e-shopu Notino. Přestože v tomto internetovém obchodě si můžete užít slevy a výhodné akce během celého roku, určitě se vyplatí počkat na Black Friday. Letos připadá na pátek 27. listopadu 2020, ale Notino sleva bude platit celý týden od pondělí 23. listopadu do neděle 29. listopadu 2020.

3. Calvin Klein Woman

Tato jiskřivá květinově-dřevitá vůně určená pro moderní ženy je založena na kontrastech. Už při prvním přivonění ucítíte vůni citrusů a eukalyptu v protikladu k pikantním tónem pepře. Po několika minutách nastupuje srdce založené na květinových aromatech jasmínu, pomerančovníku a magnólie. A nakonec vás okouzlí smyslný základ složený z kombinace ambroxanu, olibanu a virginské jalovce.

Kromě originální vůně nelze přehlédnout ani jedinečný design flakónu, na kterém je vyobrazeno ženské oko. Vyjadřuje, jak velká moc je ukryta v jediném ženském pohledu.

Náš tip: parfémovanou vodu Calvin Klein Woman můžete koupit výhodně v internetové parfumerii Sephora, kde na vás čeká výhodná Sephora sleva.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Futuristický elektromobil IONIQ 5 přijíždí ve sportovní verzi N Line

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Zavřít reklamu