Ženská znamení, která nemají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a jak si lásku do života přivolat?

Vztahy 29. dubna 2022 | 12:37 — Pavla Krejčí
Láska nemusí být vždy šťastná. Některé ženy přitahují nevhodné partnery, kteří si jich nedokážou cenit. A právě ženy narozené v těchto znameních mají v lásce smůlu. Proč tomu tak je?
Panny patří mezi znamení, která nemají štěstí v lásce. / Unsplash

Panna

Jestliže hledáme znamení, které je „lepidlem“ na špatné chlapy, je to určitě Panna. Ženy narozené v tomto znamení mají přitom vysoké nároky na muže a jen tak někomu šanci nedají. Při výběru bývají náročné, pokud je ale někdo opravdu zaujme, milují čistě a upřímně. Dávají do vztahu vše, jak nejlépe dokáží. Panny bývají ve vztahu často naivní, jsou milé a starostlivé, a právě proto mohou přitahovat špatné muže, kteří jejich dobrotu využívají.  Proto často odcházejí se zraněným srdcem, a milovat znovu pro ně není jednoduché. Panny věří v pravou lásku a spřízněnou duši. Proto nikdy nezanevřou na randění a nestáhnou se do ústraní. Vždyť čekají na svého prince, ze kterého se nevyklube obyčejný žabák.

Rak

Ženy narozené ve znamení Raka jsou velmi vnímavé, hodné a starostlivé. Nejeden muž by si takovou ženu přál, nicméně ne každý si toho váží. Tyto ženy mají smůlu v tom, že k sobě často přitahují muže, kteří je využívají stejně jako je to u žen narozených v Panně. Raci mají problém s tím, že často sází na jednu kartu, a to ve všech aspektech života. Nechávají se ovlivňovat emocemi, proto jdou do všeho celým srdcem. Kvůli tomu se v lásce zklamou a trvá jim dlouho, než se ze zklamání otřepou. Na vztahy nahlíží přes roušku naivity a touží nalézt spřízněnou duši, která je bude navždy milovat.

Ryby

Ryby jsou romantici, mají na očích nasazené růžové brýle, proto nerady vidí v lidech to špatné. Svého partnera si idealizují a zastávají se ho před rodinou a kamarády. Dlouho přehlíží jeho špatné vlastnosti a pro vztah obětují vše. Ryby jsou trpělivé, milující, starostlivé a touží po hlubokém citovém propojení.  Pokud se však rozhodnou vztah ukončit, jsou razantní. Neodpouští! Křivdy z minulosti nikdy nezapomínají.

Kozoroh

Ženy narozené ve znamení Kozoroha mají v lásce opravdu smůlu. Problémem nebývají pouze špatní partneři, jako spíše špatné načasování. Kozorozi si totiž mnohdy nechají utéct příležitost a onen správný partner jim unikne mezi prsty. Kozorozi prahnou po úspěchu a kariéra je u nich na prvním místě. Proto správný protějšek nechávají odejít, čehož později litují, ale to už jejich vyvolený není k mání. Kozorozi bývají také často vybíraví a na partnera kladou vysoké požadavky. Přebírají tak dlouho, až přeberou a litují, proč v minulosti tomu pravému nedali šanci.

Ať jste jakékoliv znamení, vždycky budete čelit problémům s láskou. Nebojte se být přirození, nahlížejte na svět s otevřenými očima a buďte za každou cenu upřímní. Nesnažte se příliš moralizovat a hledat na každém chyby. Ideální partner neexistuje, až teprve po čase poznáte všechny jeho kvality. Není špatné toužit po pravé lásce, vždyť spřízněná duše může kroužit přímo kolem vás! Štěstí si k vám nakonec cestu najde a vše se obrátí ve váš prospěch.

Psali jsme také: Poznejte, zda je s vámi partner šťastný. Odhalit vám to pomůže způsob komunikace, nálada i jiná znamení

Zdroje: elitedaily.com, unwritten.com, svetzeny.cz

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu