Znamení zvěrokruhu, která neodpouštějí. Štír patří mezi ty nejzarytější

Vztahy 20. června 2022 | 07:49 — Pavla Krejčí
Některá znamení jen těžko odpouští křivdy, kterých jste se na nich dopustili. Udržet si zášť je poměrně snadné, najít odpuštění však trvá déle. U kterých znamení rychlé odpuštění neočekávat?
Získat si odpuštění není snadné / Depositphotos

Když vás druhý svým jednáním opravdu zranil, není jednoduché mu odpustit. Některá znamení umí rychle svoje zklamání přejít a dají vám druhou šanci. Jiná jsou zase nekompromisní a získat si znovu jejich důvěru není vůbec snadné. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu na křivdy jen tak nezapomínají.

Vodnář

Vodnář patří mezi jedno z nejchytřejších znamení zvěrokruhu a ve svém životě rozhodně nemá místo pro neloajální přátele nebo lidi, kteří se je snaží svými komentáři vytočit. Trvá jim dlouho, než dokáží najít odpuštění. V srdci pro vás možná odpuštění již našli, nechtějí to však dát najevo a tváří se, že se nic nezměnilo. Vodnáři nemají rádi konfrontace, proto ani nechtějí čelit vyjasňování problémů. Chce to čas. Vodnář se možná časem sám objeví. A když k tomu dojde, bude se chovat, jako by se nic nestalo. Jestliže ho ale podrazíte podruhé, můžete očekávat, že zmizí navždy.

Beran

Beran je jedno z nejtvrdohlavějších znamení, se kterým se můžete setkat. Nemá problém chovat zášť k vám, ale i k sobě samému. Pokud ublížíte jemu nebo nedej bože někomu, koho miluje, jen těžko vám to bude odpouštět. Beran okamžitě přejde do obrany a zatvrdí se. Pro znovuzískání jeho důvěry budete muset tvrdě pracovat a snažit se. Musíte mu dokázat, že jste se změnili a ze svých chyb poučili. Tyto tendence jsou způsobeny citlivým egem a ochranným duchem, který pochází ze Beranovi podstaty jakožto ohnivého znamení. Beran je bojovné znamení a je ochotný udržovat rozbroje tak dlouho, jak se mu to hodí.

Kozoroh

Kozorozi neodpouštějí snadno. Pokud jednou zradíte jejich důvěru, je hodně malá šance, že si jejich důvěru získáte zpět. Vynikají pracovitostí, loajalitou a nesnesou neuctivé a podrazácké chování. Na nic si nehrají a na stůl za každé situace vykládají pouze čisté karty. To vyžadují i od ostatních. Netolerují lidi, kteří jsou nečestní a snaží se záměrně škodit. Budou si pamatovat všechno, co jste jim provedli. Pokud se ze svých chyb nepoučíte, je pravděpodobné, že vás Kozorozi navždy vyškrtnou ze života. Pokud s nimi ale udržujete přátelské vztahy, zjistíte, že jsou milí a ochotní lidé.

Štír

Jestliže hledáte znamení, které opouští nejméně, jsou to Štíři. Jsou tajemní, stoičtí a zuřivě loajální, proto jen těžko odpouští učiněné křivdy. Na druhou stranu vám jsou schopni vrátit úder a jen tiše nesedí v koutě, byť tak na první pohled mohou působit. Jejich odveta bývá drsná. Jasně vám dají najevo, že jste překročili hranice. Pokud na vás Štír pozná, že mu lžete, dokáže k vám chovat zášť po celý život. Nesnáší, když z nich někdo dělá hlupáky. Není radno si s tímto znamením zahrávat, proto se snažte s ním udržet ryze přátelské vztahy.

Psali jsme také: Numerologie minulých životů. Vypočítejte si své životní číslo a zjistěte, co o vás vypovídá

Autorský článek, další zdroj: bestlifeonline.com

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu