Letní dovolená podle horoskopu: Proč by měli býci vyrazit do Florencie a Panny do Barcelony

Ostatní 28. května 2022 | 11:46 — Pavla Krejčí
Léto se pomalu blíží a je nejvyšší čas popřemýšlet o to, kam se vydat na dovolenou. Dejte na své znamení, které o vás vypovídá nejvíce, a inspirujete se cestovními plány.
Dalších 5 fotografií v galerii
Léto se pomalu blíží / Pixabay

Býk (20. dubna – 20. května)

Lokalita: Florencie

Býci si užívají „jemnější“ aspekty života. Prahnou po relaxaci, kráse, umění a romantice. Jako zemské znamení mají estetické oko pro památky. Jejich touhy budou naplněny v italské Florencii, která jim poskytne i kulinářský zážitek. Její ohromující romantická krása v nich pro změnu navodí pocit uspokojení a klidu.

Blíženci (21. května – 20. června)

Lokalita: New York

Shon, vzrušení a zábava naprosto vystihují Blížence. Hledají vzrušení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a proto je pro ně ideálním cílem New York. Město, které nikdy nespí, dokonale podpoří jejich impulzivitu a spontánnost.

Rak (21. června – 22. července)

Lokalita: Bali

Raci jsou jemní, citliví a uvolnění, proto hledají poklidnou dovolenou. Právě na Bali naleznou hledanou harmonii a odpočinek. Tento tichý ráj je naprosto uspokojí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lokalita: Dubaj

Vždycky připraveni, tak zní motto Lvů. Toto ohnivé znamení se rádo předvádí a vyhledává příležitosti zářit. Dubaj je plná života a okázalosti, proto je pro ně naprosto dokonalá.

Panna (23. srpna – 22. září)

Lokalita: Barcelona

Panna je analytická a neustále nad něčím přemýšlí. Její mysl pracuje na plné obrátky, proto musí být její cílová destinace naplánovaná do každého detailu. Panny přitahuje vzdělání, jazyk a zkoumání nových kultur. Barcelona je všestranná, a právě tyto požadavky dokáže splnit. Jako zemské znamení touží být v blízkosti přírody, proto kombinace města a pláže vytvoří tu správnou atmosféru.

Váhy (23. září - 22. října)

Lokalita: Berlín

Váhy rády vyráží za poznáním. Milují setkávání s novými lidmi a osvojování si neznámých kultur. V Berlíně si dosyta užijí nových zážitků a splní si tak svoje cestovatelské touhy.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Lokalita: Paříž

Štíři jsou vášnivým i milujícím znamení. Možná se na první pohled nejeví jako romantici, jsou však považováni za jedno z nejromantičtějších znamení. Výlet do města lásky, Paříže, jim splní všechna očekávání a milostné zážitky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lokalita: Thajsko

Střelci jsou známí tím, že jsou nezávislí a vždy hledají nová dobrodružství. Pokud vyrazí s batohem do Thajska, zažijí to správné dobrodružství.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lokalita: Japonsko

Kozorozi ocení kulturu a historii, ale také dobrodružství. Na nových místech je fascinuje všechno krásné. Právě proto by měli vyrazit do Japonska, které je svou nádherou a tradiční kulturou uhrane. Tyto duše jsou na cestách vždycky šťastné.

Ryby (19. února – 20. března)

Lokalita: Havaj

Ryby jsou snílci, kteří věří v tajemno. Právě magická Havaj je okouzlí nádhernými plážemi a vulkanická místa zase vzbudí spoustu otázek a touhu poznávat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lokalita: Belgie

Belgie - to je to kouzelné zaklínadlo, které by Vodnáři měli vyslovit. Tato země je okouzlí svými středověkými městy a starobylou architekturou. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Lokalita: Machu Picchu

Beran je odvážné a ambiciózní znamení, proto vyžaduje dovolenou v dobrodružném duchu. Lidé narození v Beranovi jsou jako ohnivé znamení vskutku aktivní, nikdy příliš neposedí a klid pro ně není to pravé. Proto pro ně bude vhodná lokalita Machu Picchu, které jim splní tužbu pro dobrodružství.

Psali jsme také: Přichází jahodový superúplněk. Nastává ideální čas plnit si svoje tužby a navazovat romantické vztahy

Autorský článek, další zdroje: breakingnews.ie, express.co.uk 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Last minute Turecko s cestovní kanceláří TUI aneb Prožijte dovolenou snů

Last minute Turecko s cestovní kanceláří TUI aneb Prožijte...

Dlouhá cesta může být pro dítě utrpením, nová auta ale...

Dokonalé prázdninové letovisko? Plážové ráje Bodrumu...

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Zavřít reklamu