Srpnová předpověď lásky: Berany, Kozorohy a Vodnáře čeká vzrušující pozdní léto

Ostatní 01. srpna 2023 | 07:29 — Pavla Krejčí
Ačkoliv se léto pomalu blíží ke své polovině, stále máte šanci prožít něco neskutečného. Srpen bude příhodným obdobím pro lásku. Která znamení se zamilují?
Srpen bude pro tato znamení symbolem lásky / Pixabay

Zažijte bušení srdce a pocit motýlů v břiše. Léto je stále plné slibných zážitků, ale i lásky. Vyzařuje velmi zvláštní, až elektrizující energii, která nezapůsobí jen na vás, ale i na ostatní. Srpen vás doslova zasáhne a splní sny o lásce. Tato tři znamení mohou očekávat horké letní vzplanutí.

Beran

Berani jsou toto léto plni energie a užívají si života plnými doušky. Přestože se jim líbí užívat si společnosti, lidí a příležitostí, občas zatouží po lásce. To se jim skutečně splní. Na přelomu července a srpna čeká Berana opravdu zajímavé a zvláštní setkání. Flirt a randění se vyplatí a letní milostný vztah se rychle změní ve víc. Vyplatí se však do ničeho nejít po hlavě, nespěchejte a berte věci pomalu. Srdce Berana je tento rok otevřenější a mnohem více touží po harmonii a stabilitě. Pokud nyní vytrváte a přijmete nové pocity naplno, podzim může být časem k dlouhodobému závazku a významným událostem. 

Vodnář

Nezadaní vodnáři jsou sice spokojení se svým single životem a užívají si svou svobodu naplno, na druhou stranu se v nich s probíhajícím létem prohlubuje touha najít někoho, o jehož rameno se mohou opřít. A především srpen slibuje, že mohou najít svou spřízněnou duši. Toto léto bude veskrze zlomové. Vodnáři vyřeší všechny svoje problémy z minulosti a otevřou srdce novým možnostem. Popustí uzdu své fantazie a svoje vize promění ve skutečnost s někým, kdo je na jejich úrovni.

Kozoroh

Kozorohové se téměř vzdali naděje na velkou lásku, proto se vrhají do pracovního nasazení, aby se rozptýlili. Ale jak to bývá, v tu nejméně očekávanou chvíli se objeví někdo, kdo působí jako vysněný partner. Kozorozi k němu pocítí neskutečnou přitažlivost a každé jejich setkání bude jiskřit vzájemnými sympatiemi. Prožijí spolu spoustu romantických chvílí, které se obejdou i beze slov. Ve hře je také vztah v jiné zemi nebo s někým z jiné kultury.

Psali jsme také: Kdo jsou indigové děti? Jsou to staré duše, které přišly zlepšit svět

Autorský článek, další zdroj: freundin.dewomanandhome.com

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Proč trpíme arachnofobií, co skutečně způsobuje strach z pavouků a lze se této fobie zbavit?

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu