Kdo jsou indigové děti? Jsou to staré duše, které přišly zlepšit svět

Ostatní 18. června 2023 | 08:18 — Pavla Krejčí
Setkali jste se už s termínem indigové děti? A víte, co znamená? Údajně to jsou jedinečná stvoření, která přišla zachránit svět a oplývají mnoha fascinujícími schopnosti. Zjistěte, jestli mezi ně patříte i vy.
Indigové děti oplývají zvláštními schopnostmi / Depositphotos

Co jsou indigové děti?

Dle konceptů éry New Age, které byly vyvinuty v 70. letech 20. století, jsou indigové děti považovány za božská stvoření oplývající nadpřirozenými silami. Byla sem seslána, aby zlepšila život.

Termín „indigové děti“ pochází od parapsycholožky a psycholožky Nancy Ann Tapp, která v 70. letech minulého století studovala lidské aury. Zjistila, že děti narozené od roku 1978 do konce 80. let měly často indigovou barvu aury. To ji vedlo k přesvědčení, že přichází nová vlna duchovních vůdců.

Kromě psychického vědomí jsou tito jedinci vysoce motivovaní a oplývají kreativním vnímáním. Jsou to opravdu staré duše a jejich poslání je jasně stanoveno. Má otřást moderním světem a připravit cestu pro budoucí generace k vytvoření míru a harmonie.

Zde jsou hlavní vlastnosti a osobnostní rysy, které indigové děti vystihují.

1. Cítíte se duchovně probuzený

Od mládí cítíte, že jste napojeni na něco duchovně většího. Máte dojem, že mezi námi existují tajemné nevysvětlitelné síly, které vás po celý život provází.

2. Vaše bytí bylo předurčeno

Občas tíhnete k aroganci a vysokému sebevědomí. Je to kvůli tomu, že jste „probuzeni“ něčím větším, co nelze pojmenovat. Cítíte, že jste na této planetě z nějakého důvodu a že je vaším cílem něco změnit. Sílí ve vás silné vědomí, že ti, co jsou na planetě původními obyvateli, se vyvíjejí a potřebují pomoc při své transformaci.

3. Máte vysoká očekávání od sebe i od ostatních

Vaše mysl vidí všechno dokonale a také to od ostatních očekáváte. Býváte vůči sobě, ale i ostatním lidem vysoce kritičtí. Nenechte se tím však příliš pohltit. Využijte to nejlepší, co v sobě máte, ve svůj prospěch.

4. Máte silnou intuici

Indigové děti vidí svět odlišně. Stejně tak vnímáte svět kolem sebe. Spousta věcí vás nepřekvapuje, protože je očekáváte nebo prostě tušíte, že přijdou. Myslíte si, že se dokážete do ostatních vcítit. Zastáváte názor, že pokud by lidé jako vy vládli světu, žádné problémy by neexistovaly.

5. Jste kreativní

Oplýváte vysokou dávkou kreativity, jste nadaní výtvarně i hudebně. Svým uměním ostatní nabádáte, jak mají vnímat svět.

6. Jste ztracená duše

Cítíte se ztraceni a jakoby nepatřičně. Máte pocit, že tento svět je pro vás malý a že ostatní nedokáží pochopit vaši složitou mysl. Ve srovnání s jinými lidmi poznáváte, že jste úplně jiní. Můžete mít sklon být samotář nebo rebel, který není ochotný dělat kompromisy. Jednoduše nemusíte zapadat.

7. Máte psychické schopnosti

Vaše schopnosti převyšují nad těmi ostatních lidí. Jste obdařeni jasnovidností, empatií, telepatií či jinými schopnostmi, které překračují hranici mezi nebem a zemí. Vy sami na svých schopnostech ale nevidíte nic zvláštního. To vám dává výhodu v tom, že snadno čtete ostatní a vidíte skrz jejich masky. 

8. Jste frustrovaní

Jste poháněni velkolepou vizí a neklidnou touhou po změně, proto jste snadno frustrovaní společností a ostatními. Trpělivost je něco, co by se mělo rozvíjet.

Psali jsme také: Numerologie minulých životů. Vypočítejte si své životní číslo a zjistěte, co o vás vypovídá

Autorský článek, další zdroje: gaia.com, scarymommy.com

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Futuristický elektromobil IONIQ 5 přijíždí ve sportovní verzi N Line

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Průvodce půjčováním nářadí: vaše cesta k efektivním...

Zavřít reklamu