Přicházejí podzimní nástrahy. Září bude pro Kozorohy, Panny a Váhy těžké

Ostatní 25. srpna 2022 | 09:08 — Pavla Krejčí
Říkáte si nový měsíc, nové štěstí? Některá znamení zvěrokruhu se opravdu mohou těšit na šťastné a příhodné období. Jiná by se však měla držet vpovzdálí, jelikož jim září zrovna příjemné chvíle nepředpovídá. Která znamení to jsou?
Některá znamení nebudou na počátku podzimu v dobré náladě / Pixabay

Léto se pomalu chýlí ke konci a otevírá cestu podzimu. Začínají poslední teplé dny a listí se chystá měnit barvu. Ačkoliv je na pořadu dní babí léto, na některá znamení čeká melancholická nálada spojená s přicházejícím podzimem. U těchto tří znamení zvěrokruhu bude lehká nálada, která je po celé léto provázela, nahrazena těžkostmi.

Kozoroh

Dejte si pozor na vztahy. Riskujete, že v nich uvíznete a budete mít problémy s komunikací, především s těmi nejbližšími. Staré neshody se mohou náhle znovu objevit, stejně tak bývalí milenci, kteří by vám mohli zamotat život. Buďte obzvláště opatrní, pokud budete dělat náhlá impulzivní rozhodnutí. Některá nedorozumění mohou způsobit, že se věci budou zdát složitější, než ve skutečnosti jsou.

Panna

Přestože jsou Panny rozvážné a málokdy riskují, září vás může svádět k obchodům. Ty se mohou zdát příliš dobré na to, aby byly skutečné. Pečlivě přemýšlejte, jak utrácíte své peníze, protože můžete zjistit, že investice, o kterých nyní uvažujete, nemusí mít tak příhodné podmínky. Během září rovněž můžete řešit otázky vztahů a sebevědomí, jelikož se Merkur setká s planetou lásky Venuší. Dejte si trochu času na to, abyste si uspořádali myšlenky o romantice, identitě a svých hodnotách, a ujistěte se, že vaše srdce je v souladu s vaší hlavou.

Váhy

V září prozkoumáváte otázky sebevyjádření a identity, takže je vhodný čas zopakovat si, jak se reprezentujete a jak komunikujete se světem. Vaše podvědomí vám toho teď má hodně co říct, i když se zdá, že přicházející podněty jsou nelogické. Udělejte si čas pro sebe, abyste se vypořádali se svými myšlenkami.

Psali jsme také: Znamení zvěrokruhu, která neodpouštějí. Štír patří mezi ty nejzarytější

Autorský článek, další zdroj: freundin.de 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu