Velká láska na obzoru. Býci, Panny a Střelci se osudově zamilují

Ostatní 13. září 2022 | 08:00 — Pavla Krejčí
Zapomeňte na negativní pocity z přicházejícího podzimu. Září a další měsíce se pro vás stanou přelomovými. Máte nejvyšší šanci potkat velkou lásku, která by mohla být dokonce osudová!
Na obzoru je velká láska / Depositphotos

Amor během září předvede, jak umí být pracovitý. Šípy lásky bude rozdávat opravdu vehementně. Svou pozornost zaměří především na tři znamení zvěrokruhu – Býky, Panny a Střelce – které čekají vskutku zajímavé a láskyplné časy. Nastal konec s opakujícím se randěním, samotou a seznamkami. Díky planetě lásky Venuši tato znamení pocítí nutkání se konečně usadit nebo zatouží po šťastném, spokojeném a romantickém vztahu. A právě štěstí v lásce je jim nyní v patách. Hvězdy jsou jim nakloněny a jejich přání se konečně vyplní. Znovu poznají, jaké to je cítit motýlky v břiše.

Býk

Září Býkům přináší vlnu pozitivity a podporuje v nich touhu konečně se posunout v životě dál. To platí nejen pro práci, ale především pro soukromý život a lásku. Nezadaní Býci se cítí připraveni udělat další krok a konečně by znovu chtěli navázat vztah. Všechny hvězdy jsou na straně tohoto zemského znamení a splní mu každé přání.

Panna

Pro Panny by mohlo být září nejlepším měsícem v roce. Nejenže je to měsíc jejich znamení, ale také všechny okolnosti mluví v jejich prospěch. Planety jsou příznivé a dávají tomuto znamení zvěrokruhu spoustu pozitivní energie a báječné vyhlídky do budoucna. Především v lásce je čekají přelomové okamžiky. Panny se cítí atraktivnější a vášnivější než kdy dříve. Kolem nich se vznáší zvláštní aura, díky které učarují jedné zvláštní osobě. Ta by s sebou mohla přinést dlouho očekávanou a velkou lásku.

Střelec

Ani Střelci nebudou ušetřeni velkých změn. Cítí, že jsou na ně připraveni a dokážou se se vším novým a nečekaným zdárně poprat. Toto ohnivé znamení chce zkusit něco nového. To se mu splní díky změnám v milostném životě – konečně vstoupí do láskyplného vztahu. Střelci už nemají zájem neustále střídat partnery po svém boku, místo toho chtějí ve svém životě jistotu. Možná tu osobu již potkali, ta se však zdráhá vyjádřit své city. Je čas vyložit karty na stůl. 

Psali jsme také: Které postavě z Pána prstenů se podobáte dle znamení zvěrokruhu? Střelec je spojený s Glumem, Gandalf ztělesňuje sílu a oheň Berana

Autorský článek, další zdroje: freundin.de

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...

Průvodce půjčováním nářadí: vaše cesta k efektivním...

Zavřít reklamu