Které postavě z Pána prstenů se podobáte dle znamení zvěrokruhu? Střelec je spojený s Glumem, Gandalf ztělesňuje sílu a oheň Berana

Ostatní 06. září 2022 | 14:09 — Pavla Krejčí
Na obrazovkách streamovací platformy Prime Video se objevil nový seriál Prsteny moci, který se vrací do světa Pána prstenů. Pojďte při této příležitosti zjistit, ke které postavě z původní filmové série náleží vaše znamení zvěrokruhu.
Které postavě z Pána prstenů jste nejpodobnější dle vašeho znamení zvěrokruhu? / Wikimedia Commons / volný zdroj

Beran (21. 3. – 19. 4.): Gandalf

Jako ústřední postava ve Středozemi ztělesňuje Gandalf sílu a oheň Berana. Disponuje přirozenou afinitou ke světlu a plameni, a tyto síly využívá proti těm temným. Je symbolem znovuzrození a učí ostatní, jak přijmout tuto sílu. Gandalf je odvážný, laskavý, přemýšlivý a je vždy připraven vyrazit do bitvy bránit ty, kteří nemohou odolat stínům zla. 

Býk (20. 4. – 20. 5.): Samvěd Křepelka

Věrný, soucitný a nedoceněný – takový je Samvěd Křepelka, který představuje mocného Býka. Nic a nikdo nemůže odolat věčné síle a houževnatosti Sama. To stejné lze říci i o Býkovi. Sam má sklon využívat své smysly, žít okamžikem a nést váhu druhých, když ho nejvíce potřebují. Jako správný Býk by Sam položil svůj život nejen pro konání dobra a zlepšení světa, ale také aby zachránil svého přítele před újmou.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.): Smíšek & Pipin

Dokonalým ztělesněním znamení zvěrokruhu Blíženců jsou dva hobiti Smíšek a Pipin. V jistém smyslu jsou jako dvě protilehlé strany, ale mají také mnoho společného. Oba jsou od přírody společenští, touží po dobrodružství a nových obzorech. To vše pramení z jejich nekonečné zvědavosti poznávat svět. Žádné dobrodružství není příliš velké na to, aby se do něj nemohli pustit.

Rak (21. 6.  – 22. 7.): Arwen & Eowyn

Pokud jde o ženské postavy, které jsou srdcem a duší filmů, jsou to Arwen i Eowyn. Obě ztělesňují citlivost a sílu znamení Raka. Arwen nabízí světlo a magii, aby ochránila svou pravou lásku, Aragorna, a dokonce riskuje, že s rostoucí temnotou upadne v zapomnění. Eowyn je také vedena svými emocemi, když se zamiluje do Aragorna. Znatelně projevuje statečnost, loajalitu a oddanost své rodině a lidem. Dokonce vyrazí do války.

Lev (23. 7. – 22. 8.): Aragorn

Jako neuznaný, ale budoucí král, Aragorn ztělesňuje statečnost, sílu a odolnost, což je typické pro znamení Lva. Jeho přirozené schopnosti válečníka a vůdce ho vedou k tomu, aby byl jmenován právoplatným králem Gondoru. Je ochranářský, čestný a vášnivý stejně jako toto ohnivé znamení. Také se nebojí být zranitelný a projevovat lásku a úctu svým blízkým. 

Panna (23. 8.  – 22. 9.): Gimli

Silný, robustní a spolehlivý Gimli ztělesňuje znamení zvěrokruhu Panna. Jeho vrozená tvrdohlavost je v souladu s osobností tohoto zemského znamení stejně jako s jeho dědictvím, které mu náleží jako trpaslíkovi. Ti se naučili spoléhat na fyzično, budovat vlastní velkoměsta a vzdorně je střežit. Gimli má také citlivou stránku, i když to nedává každému najevo.

Váhy (23. 9. – 22. 10.): Legolas

Elegantní, okouzlující a éterický elf Legolas snadno zrcadlí znamení zvěrokruhu Váhy. Elfové jsou známí svou magií, půvabem a krásou stejně jako Váhy. Oceňují také umění, hudbu a jsou ochotni budovat spojenectví, aby pomohli zlepšit svůj lid a Středozem. Legolas má také neuvěřitelnou schopnost vnímat každý detail, čímž disponují i Váhy. Je zuřivě loajální a vytvoří přátelství s kýmkoli – dokonce i s trpaslíky!

Štír (23. 10. – 21. 11.): Sauron & Saruman

Pokud jde o znamení zvěrokruhu Štíra, lze ho snadno spojit se Sauronem a čarodějem Sarumanem. Jejich spojenectví na ovládnutí světa se odráží ve dvou planetárních vládcích, kteří dohlížejí na Štíra: Mars a Pluto. Saruman tíhne k válce a budování armád, aby projevil své touhy, zatímco Sauron je oddán totální a úplné nadvládě. I když Štíři rozhodně nejsou zlým znamením zvěrokruhu, stále se nechávají vést mottem „všechno, nebo nic“ a jdou pevně za tím, po čem prahnou.

Střelec (22. 11. – 21. 12): Glum 

Znamení Střelec je spojeno s Glumem. Je to proto, že Glum je ze své podstaty zvědavý a vždy touží po dobrodružství, i když ho zavede do nebezpečí. Jeho schopnost podléhat i unikat výzvám je přesně to, co Střelec potřebuje k vítězství a novým obzorům. Střelce také nelze udržet při zemi bez ohledu na to, jak se jiní snaží, a využijí svůj element ohně, aby prošli skrze překážky.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.): Stromovous

Entové, kteří se nacházejí hluboko v lesích, mají hluboké spojení s přírodou. Stromovous je dokonalým ztělesněním znamení zvěrokruhu Kozoroha. Na rozhodování si dává čas, nedá se uspěchat a ví, co v životě chce. Je také obdařený nekonečnou moudrostí. Není divu, že toto zemské znamení je uzemňovací silou ve Středozemi.

Vodnář (20. 1. – 18. 2.): Frodo Pytlík a Bilbo Pytlík

Pokud jde o znamení zvěrokruhu Vodnáře, Frodo a Bilbo Pytlík ho dokonale ztělesňují. Je to kvůli jejich vnitřní touze prozkoumat svět a opustit Kraj. Vodnáři se nebojí zpochybňovat své životy a dívat se za hranice prostředí, ve kterém se nachází. Zatímco ostatní lidé jsou příliš tradiční a konzervativní, Frodo i Bilbo jsou fascinováni zázraky, které jim Středozem může přinést. 

Ryby (19. 2. – 20. 3.): Galadriel

Mocná, mystická elfka Galadriel ztělesňuje znamení zvěrokruhu Ryby. Disponuje hlubokými magickými schopnostmi a přirozeným půvabem a elegancí. Má také silné pouto ke svým emocím a ctí je, i když ostatní nevědí, jak do ní nahlédnout. Tato introspektivní povaha přináší skvělý vhled a intuici. 

Psali jsme také: Některá znamení zvěrokruhu konec léta nesnášejí dobře. Přicházející podzim v nich vzbuzuje samé negativní pocity

Autorský článek, další zdroj: mycuriousmoon.com

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Proč trpíme arachnofobií, co skutečně způsobuje strach z pavouků a lze se této fobie zbavit?

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu