Některá znamení zvěrokruhu konec léta nesnášejí dobře. Přicházející podzim v nich vzbuzuje samé negativní pocity

Ostatní 15. srpna 2022 | 08:27 — Pavla Krejčí
Léto sice ještě neskočilo, některá znamení zvěrokruhu však podléhají nostalgii a smutku. Během léta se cítí jako ryba ve vodě, zatímco přicházející podzim v nich vzbuzuje samé negativní pocity. Která znamení to jsou?
Některá znamení se těžko smiřují s koncem léta / Depositphotos

Ačkoliv teploty stále sahají vysoko a prázdninové dny jsou teplé a příjemné, někteří jednici začínají odcházející léto postrádat. Především tři znamení zvěrokruhu se jen těžko smiřují s tím, že přichází podzim. 

Váhy

Ubíhající srpnové dny ve Váhách vzbuzují stísněné pocity. Toto znamení má pocit, jako by mu něco unikalo mezi prsty a frustruje ho, že tomu nemůže nijak zabránit. Přestože mohou být dny teplé, Váhy silně vnímají měnící se počasí. Pokud přichází déšť, nevnímají ho jako letní bouřku. Vidí v něm předzvěst konce. Ranní chlad se zmocňuje tohoto znamení. Váhy ovládá pocit, že nejsou připraveny na chladné měsíce, a ačkoliv je srpen hřejivý, teplo necítí. I když jsou podzimním znamením, není to jejich oblíbené roční období. Váhy mají svou vlastnost již v názvu. Milují, když je v jejich životech všechno vyvážené a roční období také nejsou výjimkou. Dávají přednost letní sezóně, protože je málokdy může něčím zaskočit.

Ryby

Smutné zjištění o konci léta zasáhne Ryby každým dnem. Přijde začátkem pracovního týdne, na který se psychicky připravují. Při večerní procházce si uvědomí skutečnost, že léto se chýlí konci: krátce po 20. hodině slunce pomalu mizí. Dny se znatelné zkracují a noci prodlužují. Ryby si v duchu zoufají a ptají se sebe samy, kam zmizelo léto.

Snít o své vlastní říši snů plné sedmikrásek a květin je pro Ryby nejlepším možným způsobem, jak žít svůj život. Dávají přednost snění a přebývání ve svém imaginárním světě, kde se mohou bavit a užívat si svobodu. Proto je pro ně léto naprosto dokonalým ročním obdobím.

Lev

Lvi milují slunce a všechno, co je spojeno s létem. Toto znamení zvěrokruhu je nejšťastnější během horkých dní, kdy se může vyhřívat u vody, užívat si party u bazénu, nosit šaty a sluneční brýle. Lvi se rádi předvádí a mají kolem sebe velký okruh lidí. Léto je pro ně jako stvořené a neexistuje jiné roční období, ve kterém mohou nejvíce zářit. Letní měsíce jsou pro Lvy také nejlepší z toho důvodu, protože preferují teplo před chladem. Dokud trvá babí léto, dokáží být neustále pozitivní. Jakmile se však objeví první náznaky podzimu, popadá je touha vrátit se na začátek léta, aby mohli tu jízdu zažít ještě jednou. Psali jsme také: Jeseteří srpnový úplněk je posledním superměsícem roku. Přinese nové možnosti a změny

Autorský článek, další zdroj: freundin.de 

Témata: léto, konec, podzim, znamení
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu