Buďte sexy díky kalhotkám. Stačí si vybrat ty správné, každé postavě totiž sluší jiné

Móda 19. června 2021 | 17:33 — Anna Novotná
Výběr správného spodního prádla je pro většinu žen stejně důležitý jako například volba vhodné kosmetiky nebo doplňků oblečení. Základem je, aby se žena v prádle cítila pohodlně. A rozhodně se nejedná jen o správný výběr podprsenky, na který se klade stále větší důraz.
Dalších 5 fotografií v galerii
Každé ženě lichotí jiný typ kalhotek / Depositphotos

Proto pokud zrovna uvažujete o pořízení nových kousků kalhotek, zkuste se s námi podívat na to, jaké typy existují a pro koho jsou vhodné.

Stará dobrá klasika

Klasické kalhotky se hodí pro každodenní nošení. Pokud si vyberete správnou velikost, nikde vás nebudou tlačit a rozhodně se v nich budete cítit pohodlně. Nejsou sexy, ale klasickým střihem kalhotek rozhodně nic nezkazíte. Zakrývají téměř celý zadeček a nemají vzadu žádný šev. Prodávají se i varianty s vyšším pasem.

Sexy kompromis

Mezi ženami jsou velmi oblíbené takzvané brazilky, jelikož už od pohledu vypadají dobře a zároveň jsou i pohodlné. Brazilky tvoří kompromis mezi klasickými kalhotkami a tangy. Na hýždích bývají vykrojené, takže jejich majitelkám na pohled utvoří sexy zadeček. Existuje několik variant, takže některé brazilky jsou vykrojené více, jiné méně. Vyrábí se z různých materiálů, například z bavlny či krajky.

Když máte širší boky

Střih nohavičkových kalhotek se podobá pánským boxerkám. Nevypadají příliš sexy, ale zajistí vám pohodlí. Budou vám slušet, pokud máte široké boky. Na hýždích většinou mají šev, který vám hezky vyrýsuje obě půlky zadečku. Kalhotky mají různou délku nohaviček, některé z nich mají i vyšší pas. Musíte si však zvolit správnou velikosti, aby vás příliš nestahovaly. Můžete v nich bez problémů sportovat, avšak hodí se spíše do zimního období, protože zahřívají více než klasické kalhotky.

Favorit mužů

Hledáte-li spodní kalhotky, které na ženách muži milují, pak to jsou jednoznačně tanga. Odkrývají totiž téměř celý zadek. Naopak některé ženy toto prádlo nesnášejí, protože se jim zařezává mezi půlky a cítí se v něm nepohodlně. Hodí se do letních měsíců, když nosíte šaty.

Tanga, která mají v přední části menší trojúhelník a v zadní pouze zúžený kousek látky, se nazývají thong. Existují ještě další tanga, kterým se říká string. Jde o kalhotky, které mají v zadní části pouhou šňůrku.

Vklouzněte do šatů

Stahovací kalhotky jsou poměrně nepohodlné, ale plní svůj účel. Pokud se chcete dostat do oblíbených šatů a vypadat v nich štíhle, stahovací kalhotky vám s tím pomohou. Dobře totiž stáhnou vystouplejší bříško a širší zadeček. Čtěte také: Každé postavě sluší jiný střih plavek. Zamaskujte nedostatky a vyzdvihněte přednosti, je to snadné.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Bouřky mohou být nebezpečné. Proč byste měli vynechat sprchování a mytí nádobí během bouřky?

Jaké jsou výhody běhu? Fakta a mýty o tomto sportu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Zavřít reklamu