Magické datum 22. 2. 2022 přináší harmonii a rovnováhu. Dvojky však podle numerologů vůbec nehrají hlavní roli

Ostatní 22. února 2022 | 10:25 — Kateřina Andrýsková
Tolik dvojek v jednom dni se jen tak nevidí! Číslo dvě symbolizuje v numerologii rovnováhu, dualitu a harmonii. Energie čísla je tudíž celá o spolupráci a partnerství. Můžeme tedy doufat, že energie, kterou toto číslo vyzařuje, bude působit sjednocujícím dojmem a celý rok bude ve znamení spolupráce a partnerství. Obzvlášť s ohledem na aktuální politické dění by bylo žádoucí, aby i protichůdné strany s odlišnými zájmy našly společnou cestu a začaly respektovat svou rozdílnost.
Číslem dnešního dne kupodivu nejsou dvojky / Depositphotos

Co přesně bychom ale od tohoto poutavého data měli očekávat? Než se začnete přiklánět k variantě, že se svět buď zhroutí, nebo celý váš život začne dávat smysl přesně ve 22:22, pojďme se podívat a zjistit, co všechno toto významné datum může znamenat, abyste mohli podle toho nasměrovat energii.

22. únor v numerologii

Dnešní den je sice plný dvojek, ale podle numeroložky a životní koučky Ann Perry má tento magický den úplně jiné číslo. "Ne všichni vidíme dvojku. Existuje totiž něco významného, ​​co mnozí z nás přehlížejí. A tím je součet čísel dnešního dne, který ve skutečnosti poukazuje na číslo tři," vysvětluje numeroložka.

Pojďme se tedy podívat na to, jak se k číslu tři dostaneme:

únor = 2 
22. = 22 (hlavní číslo v numerologii, které nelze rozebrat) 
2022 = 2+0+2+2=6
 
Nyní to sečtěte: 2+22+6=30=>3+0=3

Když se podíváme na rok, ve kterém žijeme, tedy rok 2022 (2+0+2+2), dojdeme k číslu 6. Podle Ann Perry přináší šestka zaměření na domov, rodinu, vztahy a rovnováhu.

Pokud chcete datum rozebrat ještě dále, sečtěte 6 (rok) s číslem 2 (měsíc) a dostanete 8, což je číslo, které vypovídá o zamyšlení nad naší hojností, silou, autoritou a měřením naší sebehodnoty.

S těmito novými čísly najednou přicházíme o pocit harmonie a kooperace, který nám vnukla myšlenka samých dvojek v dnešním datu. Myslete ale na to, že budoucnost všech z nás ještě není napsána, a to, jak bude svět fungovat po 22. únoru 2022, je čistě na nás samotných.

Jak oslavit 22. 2. 2022

Americká astroložka Nina Kahn doporučuje oslavit toto magické datum 22minutovou relací volného psaní, která začne přesně ve 14:22 (tedy ve 2:22 odpoledne) nebo rychlou vizualizací. Nejenže vám to poskytne jasnost ve věcech, kterou už možná dlouho hledáte, ale také vám to může potenciálně otevřít oči.

"Vypsat se v toto magické datum nám dává možnost rozpoznat, pochopit a očistit myšlenky, které už nás dlouho tíží na hrudi, nebo znovu objevit prožitky, které jsme v sobě zamkli před světem," říká astroložka. Jakmile je tolik dvojek v jednom dni, je to jasný důkaz, že bychom se měli světu otevřít a naučit se vycházet i s těmi, se kterými nemáme společnou cestu. Ale platí to i ve směru k sobě samému.

Zdroj: myimperfectlife.com, indiatoday.in.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu