Horoskop: Co si hvězdy přichystaly v březnu pro Býky? Konečně přijde zvrat k lepšímu

Ostatní 02. března 2022 | 06:19 — Anna Novotná
Postavení pomalých planet vypovídá o tom, že rok 2022 se bude příznivě vyvíjet spíše pro naši planetu, přírodu a její zájmy než pro lidstvo jako takové. Trojúhelník mezi Neptunem v Rybách, Plutem v Kozorohu a Uranem v Býku jednoznačné hovoří o tom, že dochází k velké očistě přírody a transformaci v její prospěch.
Zjistěte, co si přichystaly hvězdy pro Býky v březnu / Depositphotos

Pluto jako vládnoucí planeta Štíra přináší vzkříšení a znovuzrození, jako tomu je u legendárního Fénixe, který vstal z popela. Pro lidstvo to ale není právě příznivá konstelace.

Pluto v Kozorohu přináší velmi tvrdý přístup k takové přeměně, který se může zdát až bezohledný a sobecký. Ale tak tomu bude třeba, aby se oddělilo zrno od plev. Pro někoho to může být až drsná přeměna, doslova ze dne na den, a odsouzení minulého.

Uran ve znamení Býka přináší otřesy hmoty v její primitivní podobě — změny jídelníčku i změnu jistoty. Zjednodušeně se dá říct, že se z proutníka stane téměř svatý muž, z nenažrance vegetarián, z lakomce samaritán.

Každé znamení je rozděleno do tří dekád

Každé znamení je rozděleno do tří dekád, a to, ve které dekádě jste se narodili, ovlivňuje vaši povahu. Tentokrát máme zaostřeno na Berany. Podívejte se, co si přichystaly hvězdy pro Býky v březnu.

Nechte se vést úplňkem a novoluním

V průběhu roku nejsou úplňky a novoluní stejné. Záleží na tom, v jakém znamení a na jakém místě ve vašem horoskopu se nacházejí. Dobře postavený úplněk vám může velmi pomoci a prospět, zatímco nepříznivé novoluní se může postarat o vaši zkázu mnohem více než obávaný úplněk. Obecně platí, že novoluní je vždy vhodné k novým začátkům, zatímco úplněk hrotí a dramatizuje situace.

Býk - 1. dekan (21. až 30. dubna je Býk ovlivněný Beranem)

Býk je v pořadí prvním znamením zemského živlu, jeho předností je reálný úsudek a smysl pro krásno. Má rád pohodlí, příjemný požitek a prožitek. První dekáda tohoto znamení je ve větší či menší míře ovlivněna předešlým znamením Berana, což dává těmto Býkům především větší schopnost prosadit se.

Tito zrozenci jsou charakterističtí zejména vysokou inteligencí, rychlým úsudkem a logikou. Mají také velmi dobrou paměť. Jejich největší síla spočívá v mínění a schopnosti vidět věci v souvislostech a v jiném úhlu než ostatní. Naslouchání jejich úsudku nás může přivést na správné nebo přinejmenším velmi zajímavé řešení problému, proto je dobré se s nimi radit nebo alespoň vyslechnout jejich názor.

Nejlépe se dobíjejí aktivitou, a to jak pracovní, tak sportovní. I sebemenší kladný výsledek tyto jedince okamžitě pozitivně naladí, na tváři se jim rozzáří úsměv a v duši zavládne pohoda. 

I když na Slunci těchto Býků již téměř tři roky řádí Uran jako symbol neklidu, potíží a problémů, bude pro ně rok 2022 lepší. I když mají pocit, že se jim zem propadá pod nohama a všechny jistoty se bortí, situace se zvrátí k lepšímu. Jupiter se totiž dostává do znamení Ryb a z tohoto svého postavení bude posílat Býkům štěstí a naopak potíže vymizí, jakoby jim Jupiter ulamoval hroty potíží.

Pro Býky narozené v první dekádě to bude znamenat naději, že bude zase líp. Zejména ve druhé polovině roku, kdy se dostává Černá Luna do znamení Raka, jim přinese čáry a kouzla v jejich prospěch.

At' se tedy děje v roce 2022 cokoliv špatného, příznivé postavení Jupitera od nich bude odrážet, jako by měli před sebou štít. V následujícím roce 2023 by se pro ně měly vody již naprosto uklidnit.

Namístě bude hlavně velká opatrnost začátkem roku 2022, kdy se bude ještě Saturn nacházet v první polovině Vodnáře, tudíž v kvadratuře k těmto zrozencům. Především první měsíce (leden a únor) s sebou mohou přinést nečekané změny, které by ale neměly být definitivní. Slunce těchto zrozenců se dostane do palby dvou pomalých planet, Uranu a Saturnu, která nebude rozhodně příjemná. V březnu se tedy tito Býci mohou těšit na pozitivní změny a zvraty.

Důležité datumy v březnu pro Býky ovlivněné Beranem:

Novoluní 2. března - pozitivní

Tyto dny se vám dosavadní problémové vztahy nebo partnerská krize vyřeší ve váš prospěch, konečně si definitivně oddechnete a přestanete se zabývat svými srdečními kolapsy. Do popředí vašich aktivit se přesunou záležitosti pracovní, přátelé, společenské aktivity a také koníčky. 

Úplněk 18. března - neutrální

Tyto dny si nemusíte dělat starosti ohledně kariéry nebo nedostatku financí. Nebudete se zatěžovat svou budoucností a problémy spojenými s existencí, prací a poplatky, které se na vás valí. Nebude ale rozhodně vhodná doba k velkým investicím, k dráždění nadřízených nebo kolegů.

Býk - 2. dekan (1. až 10. května je typický Býk)

Všichni lidé, kteří se narodili v tomto období, bývají velmi tvrdohlaví, neústupní a lpí na svých názorech. Nejsou přístupní dialogu a neradi připouštějí chybu a odlišné názory druhých. Mají značné ambice, touhu vládnout a ovládat. Rádi vymýšlejí plány, které by jiné lidi nenapadly ani ve snu, a také se je snaží zrealizovat. Tito jedinci věří pouze sobě a svým schopnostem, k ostatním mají značnou nedůvěru. Umějí se sice na druhé usmívat, být milí a přívětiví, ve skutečnosti jsou však ve skrytu duše plni nejistoty, obav a nedůvěry.

V tomto roce se na Slunce těchto Býků dostane Uran, který na ně zaútočí plnou silou. Navíc se bohužel pro ně nachází v těžkém aspektu Saturn ve znamení Vodnáře, takže to, co jim dosud procházelo, provděpodobně vypluje na povrch. Pozor, může se jednat i o hodně staré prohřešky. Naštěstí je po celý rok 2022 ovlivňuje příznivě Jupiter ze znamení Ryb, a ten od nich ve finále nebezpečí odrazí.

V manželství a ve vztahu může cítit tento Býk nespokojenost až nudu. Neměl by se ale rozhodně unáhlovat a měnit dosavadního partnera za každou cenu. Nepolepšil by si, naopak by ho tato změna záhy mrzela. Takže pozor, v březnu rozhodně žádné rozchody!

Důležitá data v březnu pro typické Býky:

Novoluní 2. března - pozitivní

Budete se těšit z nemalých pracovních úspěchů. Tyto dny by vás nemělo pracovně nic ohrozit, vaše pozice v zaměstnání bude stabilní a lze očekávat spíše příznivé změny. Možná přijdou i nové možnosti, přízeň osudu a další zdokonalování jak v práci, tak ve vzdělávání.

Úplněk 18. března - neutrální

Všechny drobné potíže, které se v uplynulých dnech ozvaly, jsou důležitým signálem. Tyto dny je vhodná doba na změnu životosprávy, na počátky diet. Vsaďte na bojovnost a odvahu, také na optimismus a pozitivní přístup k problémům. Snažte se rozdávat životní elán a dobrou náladu.

Býk - 3. Dekan (11. až 20. května je Býk ovlivněný Blíženci)

Lidé narození v tomto období bývají velmi přímočaří, rovní a jednají bez oklik či rozumových kalkulací. Bývají spjatí s přírodou, často vyrůstají na vesnici nebo je to k přírodě velice táhne. Představuje pro ně vždy nejlepší a nejrychlejší zdroj energie, rychle se v ní uklidní a získají chuť do života, optimismus a touhu pomáhat.

Tento dekan si bude roku 2022 užívat nejvíce ze všech Býků. Na tyto zrozence destruktivní Uran ještě nedosáhl a dramatické postavení Saturnu ze znamení Vodnáře je také téměř mimo svůj vliv. Zato setrvává skvělé postavení Pluta ze znamení Kozoroha, které těmto Býkům slibuje dlouhodobou přeměnu k lepšímu, a k tomu se v tomto roce přidává nádherné postavení Jupitera ze znamení Ryb, které bude těmto Býkům hrnout do života jen samé krásné a příjemné věci.

Navíc je tu ještě vynikající postavení planety Neptun, která též skvěle aspektuje Býky třetího dekanu. Co více si přát? Rok 2022 by měl být pro tyto zrozence opravdu vydařený a tito Býci by tedy neměli lenit a měli by zkoušet své štěstí na všech frontách. Mají před sebou vynikající rok, na který budou dlouho vzpomínat.

Starší Býci si už v březnu vylepší své zdraví, nastane správný čas ke změně životosprávy, aby přinesla očekávaný efekt. Bude vhodná doba zbavit se také zlozvyků.

Důležitá data v březnu pro Býky ovlivněné Blíženci:

Novoluní 2. března - neutrální

Dobře si rozmyslete, co je pro vás důležité a co je druhořadé. Pokud budete honit několik zajíců zároveň, pravděpodobné se nejen uštvete, ale ještě se dostanete do potíží. Může to znamenat finanční problém nebo uděláte nějakou nepříjemnou chybu, která vám zkomplikuje život. 

Úplněk 18. března - pozitivní

Těšte se na pozitivní vývoj pracovních záležitostí. Dny budou vhodné k prosazováni všech vašich zájmů a k vypořádání se se svými nepřáteli nebo s těmi, kteří nevěřili ve vaše schopnosti. Vhodná doba bude k vylepšení vzdělání a k pracovnímu postupu. Co se týče investic a půjček, i zde byste si mohli polepšit. Psali jsme také: Horoskop pro Berany: Co vás v březnu čeká podle dekády narození?

Zdroj: Olga Krumlovská - Horoskopy, allure.com.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Last minute Turecko s cestovní kanceláří TUI aneb Prožijte dovolenou snů

Last minute Turecko s cestovní kanceláří TUI aneb Prožijte...

Dlouhá cesta může být pro dítě utrpením, nová auta ale...

Dokonalé prázdninové letovisko? Plážové ráje Bodrumu...

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Zavřít reklamu