Horoskop lásky na květen. Štíři zažijí nezávazné známosti, Ryby čeká rande naslepo

Vztahy 04. května 2022 | 14:41 — Pavla Krejčí
Měsíc lásky květen je tady! A co jiného si přát, než právě láskyplný vztah? Ať jste zadaní nebo single, přečtěte si, co vás může v průběhu května v citové oblasti zasáhnout.
Květen je měsícem lásky. / Unsplash

Beran

Motto měsíce: Zbavte se vyčerpávajících závazků a dluhů.

Ve vztazích jsou chvíle, kdy je třeba být nesobecký, ale ta nenastala teď. Planeta lásky Venuše vchází do vašeho znamení, a přestože se mohou objevit menší potíže v jiných oblastech vašeho života, poskytne vám romantické a sladké chvíle plné lásky. Nebojte se je přijímat. Nastává ten nevhodnější čas brát si vše, co se vám nabídne. Pokud jste ve vztahu, květen je ideální dobou k cestování s vaší drahou polovičkou.

Býk

Motto měsíce: Nedržte se nereálných vztahových očekávání.

Jestliže jste měli trápení, od poloviny května nadobro zmizí. První půlka měsíce je totiž poslední výzvou pro řešení vztahových problémů. Zadaní se mohou potýkat s nejistotou a budou uvažovat, jestli vztah neukončit. Květen vám přináší především prozření v tom, že nemusíte všechno řešit sami. Umožněte ostatním, aby se také projevili.

Blíženci

Motto měsíce: Postavte se špatným návykům a nepříjemné pracovní dynamice.

Květen se nese především v duchu sebelásky než v oblasti flirtování a románků. Pokud jste ve vztahu, budete řešit rozdělování povinností v domácnosti. Přehodnoťte, jak se na nich navzájem podílet, může vás to sblížit více než si myslíte.

Rak

Motto měsíce: Vytvořte zvrat v romantice nebo kreativitě.

Májový měsíc Rakům přináší ostrý závěr v probíhající romantické aféře. Ať už vztah ukončujete, nebo se snažíte přijít na to, jak ho udržet, není prostor pro zbytečné otázky. Udělejte si jasno v tom, co od partnera vyžadujete.

Lev

Motto měsíce: Zapomeňte na soukromá nebo rodinná dramata.

Ve vašem životě mohou probíhat změny v pracovní sféře, které ovlivní i vaše intimní vztahy. Květnové zatmění Měsíce silně testuje vaše možnosti. Některé překonáte a půjdete jim vstříc, jiné se pod tíhou požadavků zbortí.

Panna

Motto měsíce: Odstraňte problémy s plánováním a komunikací.

V minulých měsících jste byli silně napojeni na určité osoby. Následující dny ukážou, jak velká dynamika v těchto vztazích funguje. Koncem května může přijít další fáze partnerství. Nechte se překvapit.

Váhy

Motto měsíce: Zažeňte strach z finančních problémů.

Květen je pro Váhy celý o vztazích. Pokud setrváváte v partnerství, může přijít nečekaná nabídka nebo budování společného domova.  Pokud jste singl, lidé, které potkáváte, jsou rozhodně hodni vztahu. Nechte se unést příležitostmi, kterou přijdou.

Štír

Motto měsíce: Nevšímejte si omezujících přesvědčení o své identitě a schopnostech.

Pokud jde o vztahy, je to u vás jako na houpačce. Nové tváře přicházejí a odcházejí. Dříve jste možná byli brzděni svými názory na to, jak by vztahy měly probíhat, ale nyní zjistíte, že je snazší přijmout nejistotu. Venuše vstupuje do vašeho partnerského sektoru a slibuje vášnivé zážitky.

Střelec

Motto měsíce: Zbavte se strachu z věcí, které nemůžete ovlivnit.

Tento měsíc vám slibuje romantické zážitky, které naberou opravdu nečekané směry. Ať jste single nebo v partnerství, vášně a vaše libido jsou stále v pohotovosti. Nezdráhejte se hledat uspokojení.

Vodnář

Motto měsíce: Zbavte se vyčerpávajících přátelství a společenských závazků.

Květen ve vás může probouzet nutkání setkávat se s bývalými partnery. Ačkoliv vás budou brzdit obavy, měli byste na chvíli přestat přemýšlet nad dopadem. Místo toho, abyste si dělali starosti, kam to povede, zkuste si situaci užít.

Ryby

Motto: Potlačte experta ve prospěch studenta.

Nastává vhodný čas na řešení závažných problémů s vaším partnerem. Pokud jste nezadaní, můžete se znovu spojit s někým ze svého rodného města. Možná vám někdo známý domluví rande naslepo. A nezapomeňte, že domov je tam, kde je srdce.

Psali jsme také: Růžový úplněk ve znamení jarní harmonie, nových začátků. Dopřejte si relaxaci a detox

Zdroje: purewow.com, allure.com 

Témata: horoskop, květen
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Bouřky mohou být nebezpečné. Proč byste měli vynechat sprchování a mytí nádobí během bouřky?

Jaké jsou výhody běhu? Fakta a mýty o tomto sportu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Zavřít reklamu